Admiral Markets laiendab negatiivse kontojäägi kaitset professionaalsetele klientidele

Juuni 19, 2018 21:46

Head kauplejad!

Juhime tähelepanu, et oleme muutnud Negatiivse Kontojäägi Poliitikat, mis hakkab kehtima alates 20. juunist 2018.

Oluline muudatus seisneb selles, et nüüdsest laieneb negatiivse kontojäägi kaitse professionaalsetele klientidele sarnastel tingimustel, mis seniajani kohaldus vaid tavaklientidele.

Muudatus viidi sisse selleks, et kaitsta kliente, kes otsustavad kaubelda professionaalsetel kauplemistingimustel peale Euroopa Väärtpaberiturujärelvalve (ESMA) piiranguid maksimaalsele finantsvõimendusele, mis jõustuvad kauplemispäeva alguses esmaspäeval, 30. juulil 2018.

Lisaks on dokument ümber sõnastatud, et ühtlustada kõiki sarnaseid dokumente, mis luuakse Admiral Markets Grupi siseselt.

Meie uus poliitika võtab arvesse viimaseid trende ja on haruldane leid (kui mitte täiesti unikaalne) internetipõhises kauplemises, sest meile teadaolevalt ei paku hetkel ükski teine finantsteenuste ettevõte professionaalsetele klientidele sellisel määral kaitset.

Tänu uuele poliitikale ja Volatiilsuskaitse Seadetele, mis aitavad lahendada kiiresti muutuvale turule omaseid tüüpilisi murekohti, võime kindlalt öelda, et pakume oma professionaalsetele klientidele midagi tõeliselt erilist, mida ükski teine ettevõte ei paku.

Rohkem infot võimenduse muudatuste ja klientide klassifitseerumise kohta leiate Tingimused tava-ja professionaalsele kliendile lehelt.


Parimate soovidega

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.