​Admiral Markets pakub kulla CFD-ga kauplemisel 0,01 mikrolotte!

August 12, 2019 18:04

Alates 12. augustist on Admiral Markets vähendanud kulla CFD minimaalset lepingu suurust 0,1-lt 0,01-le lotile.

Finantsvõimendus kuni 1:20 Tavaklientide jaoks vähendab tagatisnõuded minimaalse lepingu suuruse korral kümme korda, mis tähendab, et igaüks võib hakata kullaga kauplema.

Kulla ajalugu

Kulda on tuhandeid aastaid hinnatud müntide, ehete ja kunsti jaoks.

Kullaga kauplemisel oli esimene suur edasiminek 1792. aastal, kui USA pani dollari kulla ja hõbeda standardile. Väärismetallid jätkasid USA dollari toetamist kuni 1971. aastani, mil president Richard Nixon eemaldas USD kullastandardist - see oli käik, millel oli oluline mõju kulla hinnale kogu maailmas.

21. jaanuaril 1980 tõusis kulla hind 35 dollarilt untsilt 850 dollarini untsilt (tänapäeva dollarites oleks see 3998,21 USD). Seejärel hind järgmiseks 20 aastaks langes, saavutades madalaima taseme 377,18 USD 2001. aastal, enne kui tõusis järgmiseks kümnendiks jõudes 2011. aastal haripunkti tasmel 2 064,08 USD.

Allikas: Macrotrends.net

Alates 2013. aastast on kulla hind olnud vahemikus 1 527 kuni 1 145 dollarit.

Mis mõjutab kulla hinda?

Kulla hinda mõjutavad mitmed makromajanduslikud tegurid, sealhulgas:

  • Pakkumine ja nõudlus: Nagu kõigi muude instrumentide puhul, tõusevad hinnad, kui kulla nõudlus ületab pakkumise. Kui pakkumine on suurem kui nõudlus, hinnad langevad.
  • Intressimäärad: Intressimäärade tõustes kipub kulla hind (mis intressi ei teeni) langema ja vastupidi. Seetõttu saab kulla hinda seostada keskpankade ja nende tehtud rahapoliitkast lähtuvate otsuste kaudu, mis on seotud intressimääradega.
  • Majandusnäitajad: Kuna kulda ja muid väärismetalle kasutatakse sageli inflatsiooni, deflatsiooni ja valuuta devalveerimise vastu maandamiseks, mõjutab majandustegevus regulaarselt kulla hinda, suurenedes halva majandustulemuse ajal (näiteks ülemaailmne finantskriis) ning vähenedes, kui majandusel läheb hästi.
  • Riiklik hädaolukord: Eelmise punktiga on seotud sõda, sissetungid, riiklikud katastroofid ja muud riiklikud hädaolukorrad. Kui inimesed kardavad, et pangad ebaõnnestuvad, koguvad nad sageli sularaha asemel kulda.

Mis kasu on kullaga kauplemisest?

Kuna kulla hind reageerib muutustele maailmaturul regulaarselt, on see väga volatiilne kauplemisinstrument, mis annab asjatundlikele kauplejatele palju võimalusi kollase metalli edukaks kauplemiseks.

CFD-dega saavad kauplejad kasu hinnamuutustest mõlemas suunas, kaubeldes kulda nii pikaks kui lühikeseks. Pole üllatav, et see muudab kulla üheks maailma populaarseimaks turuks, moodustades 9,19% Admiral Marketsi globaalsest kauplemismahust (baseerudes 2019. aasta 1. augusti kuni 12. augusti andmete põhjal).

Kõigi nende eeliste abil on lihtne mõista, miks kuld on Admiral Marketsi üks populaarsemaid instrumente:

  • Madalad keskmised kursivahed: kõigest 16–22 pipsi peamistel kauplemisaegadel.
  • Suurendage oma tootlust: võimendusega kuni 1:30 Tavaklientidele ja 1: 500 Professionaalsetele klientidele saate oma kauplemiskasumit (ja kahjumit) suurendada.
  • Ei mingit komisjonitasu: tasute lihtsalt kursivahe!
  • Maailma lemmik kauplemistarkvara: kullaga kauplemist võimaldab MetaTrader 4 ja MetaTrader 5 koos meie eksklusiivse Supreme lisarakendusega.
  • Mitmekesistage oma portfelli: kulda saab kasutada turvalise varjupaiga investeeringuna, et maandada ennast inflatsiooni ja aktsiate devalveerimise vastu.

Alustage lihtsalt kullaga kauplemist, et saada kasu meie uutest mikrolottidest juba täna!

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.