Admiral Markets pakub võimalust kaubelda TOP 4 krüptorahadega: Bitcoin, Ether, Litecoin ja Ripple

Juuli 10, 2017 20:25

Head Kauplejad,

Meil on hea meel teatada, et nüüdsest on võimalik Trade.MT4 tüüpi kontodel kaubelda järgnevate instrumentidega:

BTCUSD - Bitcoin vs US Dollar

ETHUSD - Ether vs US Dollar

LTCUSD - Litecoin vs US Dollar

XRPUSD - Ripple vs US Dollar

Viimasel ajal räägitakse palju Bitcoinist ja Ethereumist ning sellele on 3 peamist põhjust:

1.Kõik krüptorahad põhinevad blockchain tehnoloogial, mille populaarsus on kiiresti kasvamas. Ajalooliselt võib seda võrrelda 19. sajandi keskpaiga kullajooksuga.

2.Peamised krüptovaluutad on leidnud suurt toetust ja ostuhuvi läbi ühisrahastusplatvormide, kust on kapitali kaasanud blockchain tehnoloogial põhinevad start-up`id.

3.Nõudlus krüptovaluutade vastu on kasvanud, mida peegeldab kiire väärtuse tõus. Näiteks Bitcoini hind on sellel aastal tõusnud 300%, Etheri hind lausa 5000%.

Tasub mainida, et pärast Etheri hinnatõusu tipuni 400 USD 1 Etheri eest, toimus Etheri hinnas 2 nädala jooksul 50%-line korrektsioon, kus päevane hinnaliikumise amplituud oli 8-12%. Bitcoini väärtus vähenes sellel perioodil mõõdukalt 20%.

Pärast nende numbrite analüüsi peaks olema mõistetav, miks me ei saa pakkuda nendele instrumentidele ka tavapäraselt suurt võimendust. Bitcoinile rakendub võimendus 1:5, instrumentidele Litecoin ja Ripple on võimenduseks 1:2.

Juhime tähelepanu, et algselt rakendub krüptorahadega kauplemisele veel 2 alljärgnevat piirangut:

1.Lubatud ainult pikad positsioonid (võimalik avada ja sulgeda ainult ostupositsioone). Lühikeseks müümine ei ole lubatud, kuna kõik tehingud kaetakse meie poolt börsil.

2.Positsiooni nominaalväärtus krüptovaluutade peale kokku ei tohi ületada 10 000 EUR või selle ekvivalent.

Samuti on oluline märkida, et nende instrumentidega saab kaubelda 24 tundi päevas, 7 päeva nädalas. Seega nüüdsest on instrumente, millega saab kaubelda ka nädalavahetusel!

Mis saab edasi? Kas krüptorahade väärtus jätkab kasvutrendis või on tegu järjekordse tulbimaania või internetimulliga? Seda ei tea täpselt veel keegi, kuid selge on see, et blockchain toob kaasa endaga palju muudatusi.

Alusta teekonda krüptorahade maailmas kasutades mugavat kauplemisplatvormi ja usaldusväärset maaklerit.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.