Boonus sissemaksele kuni 50% 2015.03.26

Märts 26, 2015 14:27

Ainulaadne boonuspakkumine! Admiral Markets väärtustab oma kliente ja sellepärast on meil hea meel tutvustada Teile uut kampaaniat, mis võimaldab saada sissemaksele boonust kuni 50%. Pakkumine kehtib kõikidele klientidele, kes omavad Trade.MT4 tüüpi kontot.

Miks kampaanias osaleda?

Boonuskampaanias osalemisel saate sissemaksele lisaks boonust kuni 50%. Boonus kajastub Teie kauplemiskontol lisatagatisena, mille võrra suurenevad vabad vahendid kauplemiseks. Seetõttu on võimalik avada suuremas mahus tehinguid või kaitsta varasemalt avatud positsioone täiendava tagatisega. Meie eesmärk ei ole jagada tasuta raha - küll aga soovime aidata kaasa klientide kauplemiseesmärkide saavutamisele.

Väsinud ebaõiglastest boonuspakkumistest?

Kas olete saanud boonuspakkumisi teistelt maakleritelt, mis tunduvad Teile ebaõiglased? Meie mängime ausat mängu! Soovime, et meiega liituks veelgi rohkem lojaalseid ja aktiivseid kliente ning premeerime suuremaid kliente suurema boonusega. Kampaania tingimused on ausad, läbipaistvad ega ole eksitavad.

Kuidas saada boonust?

Boonuskampaania kehtib nii uutele kui ka olemasolevatele klientidele.

Uued kliendid:

Boonuse saamiseks registreerige profiil Kaupleja Kabinetti ning klikake kampaania banneril. Enne kauplemiskonto avamist veenduge, et olete tutvunud kapmaania tingimuste ning kauplemisega seotud riskidega.

Täiendavate küsimuste tekkimisel aitame Teid meeleldi.

Olemasolevad kliendid:

Kampaanias osalemiseks tuleb avada Trade.MT4 tüüpi konto. Teil on võimalus saada boonust ka varasemalt avatud Trade.MT4 kontole, mis ei ole seotud mõne teise boonuskampaaniaga.

Kampaania põhitingimused:

Boonuskampaanias saavad osaleda Trade.MT4 tüüpi reaalsed kontod

Iga kauplemiskonto saab kampaanias osaleda vaid ühe korra

Tutvuge boonuskampaania tingimustega siin.

Lõpetuseks

Boonuskampaaniale vaatamata on meie kontotüüpide lipulaeva Trade.MT4 konto parim valik valuutade ja CFD-dega kauplemiseks!

Parimad kursivahed valuutadele ilma komisjonitasuta - EUR/USD keskmine kursivahe 0,8 punkti

Võimendus kuni 1:500

ECN tehnoloogia, NDD

Requote'id puuduvad

MT4 Supreme - rohkem kui 60 lisavõimalust kauplemiseks

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.