Dash, Monero ja Zcash krüptovaluutade CFD-d on nüüd kauplemiseks avatud

Veebruar 09, 2018 15:08

Head Kauplejad,

Meil on rõõm teatada, et lisasime krüptovaluutade CFD-de nimekirja 3 uut instrumenti. Uued krüptovaluutad on kauplemiseks saadaval Trade.MT5 kontodel! Lugege täpsemalt meie krüptovaluutade CFD-de rubriigist.

DSHUSD – Dash Vs. US Dollar CFD

Dash (DSHUSD) loodi esimest korda 2014. aastal ja on alates sellest ajast kuulunud edukamate krüptovaluutade hulka. See krüptovaluuta on avatud lähtekoodiga, detsentraliseeritud elektrooniline raha, mis on mõeldud peer-to-peer(P2P) makseteks koos privaatsusvõimalusega. Sarnaselt Bitcoinile kasutab Dash plokiahela tehnoloogiat ja see luuakse kaevandamise protsessi kaudu.

Meie Dash CFD võimaldab Teil kaubelda seda populaarset krüptovaluutat koos võimendusega ja teeninda kasumit nii hinnatõusult kui languselt. Proovige juba täna!


XMRUSD – Monero Vs. US Dollar CFD

Monero (XMRUSD) on samuti avatud lähtekoodiga detsentraliseeritud elektrooniline raha, mis on mõeldud peer-to-peer(P2P) makseteks. Sarnaselt Bitcoinile ja Dashile genereeritakse ka seda krüptovaluutat kaevandamise teel. Kuid see protsess on tehtud veidi avatumaks, sest kaevandajad ei pea investeerima spetsiaalsesse tarkvarasse. Selle asemel võib igas arvutis käivitada Monero plokiahela tarkvara ja alustada kaevandamist.

Kaubelge Monero CFD-ga ja teenige kasumit hinnatõusult või langusest!


ZECUSD - Zcash Vs. US Dollar CFD

Zcash (ZECUSD) tuli välja 2016. aasta teisel poolel, seega on ta juba mõnda aega olemas. See krüptovaluuta on samuti elektrooniline raha, mis on spetsiaalselt mõeldud peer-to-peer(P2P) makseteks. Zcash võimaldab privaatset ("varjatud") või avalikku makset ning nagu ka Bitcoini, on seda võimalik juurde genereerida kasutades spetsiaalselt tarkvara (ASICs).

Miks mitte proovida Zcash CFD-d juba täna?!


MetaTrader Supreme Edition – Viige kauplemine uuele tasemele!

Kõik meie uued krüptovaluutade CFD-d on kauplemiseks kättesaadavad ka maailma kõige enim arendatud platvormil – MetaTrader 5-l.

Aga see pole veel kõik…Viige krüptovaluutade CFD-dega kauplemine uuele tasemele meie suurepärase MetaTrader Supreme Editioni lisarakendusega, millel on üle 60 unikaalse kauplemistööriista ja indikaatori!


Kasutate ikka MT4 kauplemiskontot? Aeg edasi areneda!

2018.aastat hakatakse tõenäoliselt meenutama kui ülemineku aastat, kus paljud MT4 kauplejad astuvad uue sammu MetaTrader 4 kauplemisplatvormi suunas. Kui Te pole seda juba teinud, siis miks mitte juba täna registreeruda?

MetaTrader 5 kauplemiskonto avamiseks :

1.
Logige Kaupleja Kabinetti ;
2. Klikkige "Kauplemiskontode haldamine" ;
3. Valige "Ava demokonto", või "Ava kauplemiskonto";
4. Seejärel kontotüübiks valige "Trade.MT5";
5. Täitke ülejäänud väljad ja klikkige nupul.

MT4 ja MT5 kontosid saate kasutada paralleelselt või korraga, või teostage tasuta siseülekandeid kontode vahel. Saate seda tega läbi Kaupleja Kabineti vaid mõne klikiga. Lisaks, kui soovite rohkem teada saada MetaTrader 4 ja MetaTrader 5 erinevuste kohta, vaadake artiklit (inglise keeles).

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.