Eksklusiivsed uuendused platvormide MT4 ja MT5 lisarakendusele Supreme

September 15, 2017 14:57

Head Kauplejad,

Oleme astunud järgmise sammu, et muuta kauplemine veelgi mugavamaks. Öeldakse, et parimad asjad maailmas on tasuta ning see kehtib ka meie lisarakenduse kohta – MetaTrader 4 Supreme Edition. Viimaste uuendustena pakume Supreme lisarakenduses uusi kauplemistööriistu, mis on nüüdsest kättesaadavad mõlemale kauplemisplatvormile – MetaTrader 4 ja MetaTrader 5! Uuendused on TASUTA kättesaadavad kõigile Admiral Marketsi klientidele!

Esimene uuendusena on Mini Terminal saanud olulisi täiendusi! Mõne lihtsa nupuvajutusega saab nüüdsest kasutada järgnevaid võimalusi:

1. Lihtne kauplemine kasutades orderite redelit

Sisestage ootel tehingukorraldusi või avaga turutehinguid uue orderite redeli abil. Riski- ja kasumipiiride seadistamine ei ole samuti olnud kunagi varem nii lihtne.

Ootel tehingukorralduse sisestamiseks ostutehingule tuleb lihtsalt klikata sinisel orderiribal soovitud hinnale ning liigutada hiirt üles Take-Profit taseme seadistamiseks ning alla Stop-Lossi määramiseks.

Kohese turutehingu avamiseks tuleb hoida all klaviatuuril nuppu SHIFT ning liigutada hiir redeli sinisele (ostutehingu) või punasele (müügitehingu) väljale.

2. Mini Terminali laiendatud võimalused

Rohkemate võimalustega Mini Terminal täieneb oluliselt kui klikata pruunile topelt-nooltega nupule.

Sealt leiab lihtsamad võimalused tehingute avamiseks ja haldamiseks ning saab parema ülevaate valitud instrumendist.

Lisaks saab kasutada järgnevaid funktsioone:

  • Lihtsasti kohaldatav võimalus tehingumahtude määramiseks (hoidke all nuppu SHIFT ning lisage soovitud tehingumahud)
  • Kontroll graafikute üle: orderite ajalugu, küünalde loendur või Pivot punktid on vaid ühe nupuvajutuse kaugusel!
  • Tehingute haldamine
  • Loti suuruse ja riski arvutamine
  • Trendi tugevuse ja suuna informatsioon
  • Tagatise arvutused
  • Lihtne konto informatsioon

3. Mugav viis tehingute haldamiseks otse graafikul

Tehingu välja eest leiab sinise hammasratta, millele klikates saab kergesti määrata tehingu Stop-Lossi, Take-Profiti, sulgeda tehingu osaliselt või avada vastassuunaline positsioon vaid ühe klikiga.

4. Orderi avamine kasutades nn tarkasid jooni ehk Smart Order Lines

Tarkade joonte abil saab sulgeda tehinguid osaliselt sõltuvalt ajast või hinnast ning lisaks saab kasutada horisontaalseid, vertikaalseid või vabakäejooni tehingute automaatseks avamiseks, kui hinnaliikumine jõuab soovitud piirini.


Testige värskeid uuendusi demokontol! MetaTrader Supreme lisarakendus on tasuta kättesaadav nii MetaTrader 4 kui ka hiljuti uuenduskuuri läbinud MetaTrader 5 platvormile.

Lae alla MetaTrader Supreme Edition siit.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.