Investeeri Palantiri ja Asanasse koos Admiral Marketsiga!

Oktoober 01, 2020 12:50

30. septembril 2020 käivitasid Palantir Technologies Inc. ja Asana Inc. oma IPO.

Pole tuttav Palantiri ja Asanaga? Siin on lühike ülevaade:


Palantir Technologies Inc. arendab tarkvara suuremahulise teabe analüüsimiseks. Ettevõte pakub analüüsilahendusi mitmesugustele andmehulkadele, sealhulgas struktureeritud, struktureerimata, ajalistele ja georuumilistele andmetele. Palantir Technologies teenindab kliente kogu maailmas.


Asana Inc. pakub projektihaldusega seotud tarkvara. Ettevõte pakub veebirakendust, mis võimaldab kasutajatel erinevaid ülesandeid planeerida, neid korraldada ja edasi suunata. Samuti sisseehitatud meiliintegratsiooni. See võimaldab kasutajatel ülesandeid luua, määrata, täita, kommenteerida ja lisada manusei. Asana teenindab kliente üle kogu maailma.

Kuidas sellest osa saada?

Meil on hea meel teatada, et Admiral Markets on lisanud Palantir Inc. (PLTR, NYSE) ja Asana Inc. aktsiad (ASAN, NYSE) Invest.MT5 kontole ning need on investeerimiseks kättesaadavad kõikidele Admiral Marketsi klientidele läbi Invest.MT5 konto.

Invest.MT5 konto kaudu saavad kauplejad ja investorid MetaTrader 5 vahendusel juurdepääsu tuhandetele aktsiatele ja börsil kaubeldavatele fondidele viieteiskümnel maailma suurimal börsil.

Miks investeerida Invest.MT5 konto kaudu?



  • Komisjonitasud alates $0,02 aktsia kohta. Minimaalne tehingutasu USA aktsiatele vaid $1 tehingu pealt
  • Tasuta reaalajas noteeringud
  • Võimalus teenida potentsiaalset passiivset tulu dividendimaksete pealt
  • Maailma populaarseim mitmevaraline kauplemisplatvorm - MetaTrader 5

Olete valmis alustama? Invest.MT5 konto taotlemise alustamiseks logige Kaupleja Kabinetti.

Käesoleva teate sisu ei ole investeerimisnõuanne ning see ei kujuta endast pakkumist ega kutset pakkuda või soovitada investeerimistooteid. See sisu on loodud üldiseks otstarbeks ega võta arvesse teie individuaalseid vajadusi, investeerimiseesmärke ega konkreetset rahalist seisu. Investeerimisega kaasnevad riskid.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.