Investeerige Unity Inc. IPO-sse Admiral Marketsiga!

September 22, 2020 14:45

18. septembril 2020 käivitas Unity Software Inc. oma IPO.

Unity pole veel tuttav? Siin on lühike ülevaade:

Unity Software Inc. pakub lahendusi tarkvara arendamiseks. Ettevõte pakub graafilisi tööriistu, mis aitavad luua ning käivitada reaalajas 2D ja 3D sisu mobiiltelefonidele, tahvelarvutitele, arvutitele, konsoolidele ning virtuaalreaalsust kasutavatele seadmetele. Alates ettevõtte loomisest 2004. aastal on Unity omandanud üle tosina ettevõtte, kusjuures viis ühinemist on toimunud viimase kahe aasta jooksul.

Kuidas sellest osa saada?

Meil on hea meel teatada, et Admiral Markets on lisanud Unity aktsiad (U.US, NYSE) Invest.MT5 kontole. Unity Software Inc. on investeerimiseks saadaval kõikidele Admiral Marketsi klientidele läbi Invest.MT5 konto.

Invest.MT5 konto kaudu saavad kauplejad MetaTrader 5 vahendusel juurdepääsu tuhandetele aktsiatele ja börsil kaubeldavatele fondidele viieteiskümnel maailma suurimal börsil.

Miks investeerida läbi Invest.MT5 konto?

  • Komisjonitasud alates $0,02 aktsia kohta. Minimaalne tehingutasu USA aktsiatele vaid $1 tehingu pealt
  • Tasuta reaalajas noteeringud
  • Võimalus teenida potentsiaalset passiivset tulu dividendimaksete pealt
  • Maailma populaarseim mitmevaraline kauplemisplatvorm - MetaTrader 5

Olete valmis alustama? Invest.MT5 konto taotlemise alustamiseks logige Kaupleja Kabinetti.

Käesoleva teate sisu ei ole investeerimisnõuanne ning see ei kujuta endast pakkumist ega kutset pakkuda või soovitada investeerimistooteid. See sisu on loodud üldiseks otstarbeks ega võta arvesse teie individuaalseid vajadusi, investeerimiseesmärke ega konkreetset rahalist seisu. Investeerimisega kaasnevad riskid.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.