Kaubelge UBERiga Admiral Marketsis!

Mai 13, 2019 16:49

Reedel, 10. mail, tõi Uber börsile esimesed 180 miljonit aktsiat. Planeeritav aktsia hinnavahemik oli 44 - 50 dollarit, kuid lõpphinnaks kujunes 45 dollarit, mis kasvatas Uberi väärtuse 82,4 miljardile dollarile.

Kuigi tegu oli ühe suurima Ameerika IPO-ga ajaloos, selgus, et pakkumine müüdi üle ning aktsia hind langes koheselt 8%. Sellegipoolest tõi börsile minek Uberile sisse tema kogutulust kaheksa korda rohkem, seega on selle aktsia käekäiku huvitav jälgida.

Kuidas saaksite teie sellest osa saada?

Meil on hea meel teatada, et Admiral Markets pakub Uberi aktsiaid Invest.MT5 kontol!

Alates 10. maist 2019 on Uberi aktsiad investeerimiseks saadaval kõikidele Admiral Marketsi klientidele, kellel on Invest.MT5 konto.

Invest.MT5 kontoga pääsevad kauplejad ligi tuhandetele aktsiatele ja ETF-idele 15-l maailma suurimal börsil, kõik ühelt platvormilt - MetaTrader 5.

Miks investeerida Invest.MT5 konto kaudu?

  • Avage konto vaid 1 euroga ja investeerige alates 0,01 dollarilise komisjonitasuga aktsia kohta, tehingutasu USA aksiate puhul vaid 1 dollar.
  • Lugege tasuta viivitusteta reaalajas turu-uudiseid
  • Tekitage dividendiväljamaksete abil passiivse sissetuleku voog
  • Kasutage maailma populaarseimat mitmekülgset kauplemisplatvormi MetaTrader 5

Lihtsalt logige sisse oma Kaupleja Kabinetti ning tehke taotlus Invest.MT5 konto avamiseks.

Riskihoiatus:

Aktsitate väärtus võib maailmaturgude volatiilsuse tõttu nii tõusta kui langeda. See materjal ei sisalda ega seda ei tohiks tõlgendada investeerimisnõuande või -soovitusena ega finantsinstrumentidega tehtavate tehingute pakkumisena. Juhime tähelepanu, et see kauplemisanalüüs ei ole usaldusväärne näitaja mistahes praegusele või tulevasele turukäitumisele, kuna asjaolud võivad aja jooksul muutuda. Enne investeerimisotsuste tegemist soovitame pidada nõu sõltumatu finantsnõustajaga ning teadvustada endale täielikult kauplemisel kaasnevaid riske.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.