Meistrid kauplemises: uus veebikoolituste seeria koos oma ala legendidega – Steve Nison ja Jack Schwager

September 11, 2017 13:01

Head kauplejad,

Meil on hea meel tutvustada Teile uut kahest osast koosnevat veebikoolituste sarja koos kauplemismaailma suurkujude Steve Nison'i ja Jack Schwager'iga, millele järgneb Nenad Kerkez küsimuste ja vastuste webinar. Oma ala asjatundjad jagavad vajalikke näpunäiteid kauplemisest ning parim asja juures on see, et need on 100% TASUTA!

Kellega on täpsemalt tegu?

Tunnustatud raamatuautor, fondijuht ja investeerimisekspert Jack Schwager on enim tuntust kogunud tänu oma bestsellerile "Market Wizards". Jack'i webinar vaatab lähemalt kauplemispsühholoogia valdkonda ning aitab eemaldada kauplemisest emotsioone.

Steve Nison on tuntud kui 'Jaapani küünalgraafikute isa' ning teda peetakse üheks suurimaks graafikuküünalde asjatundjaks. Oma ala legend õpetab kauplemistehnikaid ja strateegiaid, mida saab kasutada ühe kõige populaarsema graafikutüübiga.

Millal veebikoolitused toimuvad?

Veebikoolitus 1

Neljapäeval, 21. septembril 2017

Host: Nenad Kerkez

Erikülaline: Jack Schwager

Kellaaeg: 19:00 EET

Veebikoolitus 2

Neljapäeval, 28. septembril 2017

Host: Nenad Kerkez

Erikülaline: Steve Nison

Kellaaeg: 19:00 EET

Veebikoolitus 3

Reedel, 29. septembril 2017

Host: Nenad Kerkez

Kellaaeg: 19:00 EET

 

Rohkem infot erikülaliste kohta ning täpsemate teemadega saate tutvuda webinarisarja erileheküljel.

Vii kauplemine uuele tasemele koos Nison'i, Shwager'i ja Admiral Markets'iga!

Kui olete kauplemismaailmas uus ning sooviksite saada rohkem informatsiooni, tasuks tutvuda tasuta veebipõhise alustava kaupleja koolitusprogrammiga Forex 101. Koolitus koosneb 9-st videost, mis sisaldavad esmaseid vajalikke baasteadmisi kauplemisest ning viimased videod tutvustavad juba keerukamaid kauplemisstrateegiaid ja tehnikaid. Suurepärane võimalus alustamiseks!

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.