Muudatused kauplemisaegades seoses USA üleminekuga talveajale

Oktoober 12, 2020 18:19


Head kauplejad,

Anname teada, et 25. oktoobrist kuni 1. novembrini 2020 nihkuvad kauplemissessioonide vahelised ajad seoses USA üleminekuga talveajale ühe tunni võrra tagasi. See tähendab, et kauplemissessioonid algavad ja lõpevad tund aega varem kui muidu.

Selline ajutine kohandamine toimub seetõttu, et USA läheb talveajale üle nädal aega hiljem kui Euroopa. Forex turgude lahtiolekuajad 26. oktoobril (00:05 EET) selle tõttu ei muutu. Sulgumisaeg 30. oktoobril on kell 22.59 EET.

Esmaspäeval nihkuvad tund aega tagasi metallide, USA indeksite ja toormete CFD-de kauplemisajad.

NB! Nimetatud kauplemisaegadel võivad asjaomased börsid või likviidsuspakkujad osutatud kauplemisaegu muuta; muutused kauplemisaegades võivad samuti mõjutada kohaldatavaid sulgemiseelseid tingimusi.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Metatrader: Supreme Edition lisarakendus

Kas teadsite, et Admiral Markets pakub MetaTraderi täiendatud versiooni? MetaTrader Supreme Edition pakub kauplemiseks suurepäraseid lisavõimalusi. Saadaval on korrelatsioonimaatriks, mis võimaldab reaalajas võrrelda erinevaid FX valuutapaare. Lisaks pakub Supreme Edition Mini Terminali, mis võimaldab osta või müüa väikese lisaakna kaudu - samal ajal saate platvomis jätkata kõige muu vajalikuga. Laadige see TASUTA alla juba täna klõpsates allolevat ribareklaami!


Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.