Olulised muudatused kauplemistingimustes

Märts 14, 2016 11:06

Hea Kaupleja,

Juba praegu annavad meie kauplemiskontod Trade.MT4 ja Zero.MT4 võimaluse kauplemiseks mitmete erinevate valuutapaaride ning aktsiate-, indeksite-, futuuride- ja võlakirjade CFD-dega. Oleme järjepidevalt püüdnud pakkuda oma klientidele konkurentsivõimelisi kauplemistingimusi ning nüüd muudame neid veelgi paremaks.

Täpselt nii! Alates esmaspäevasest turu avanemisest 28. märtsisl 2016 on kaubeldavad toorained ja indeksite CFD-d:

  1. muutunud kättesaadavamaks tänu väiksematele tagatisnõuetele ning vähenenud lepingumahtudele;
  2. kuluefektiivsemad läbi madalamate kursivahede.


Muudatused võimenduses

Kõige populaarsemate indeksite, toorainete ja CHF-iga seotud valuutapaaride võimendus tõuseb 1:200-ni, mis muudab antud instrumendid meie kauplejatele kättesaadavamaks.

Võimendus vastavalt instrumendile ja kauplemiskonto tüübile

Juhime tähelepanud:

  1. Kontojääkide võimenduse piirangud jäävad varasemaga võrreldes samale tasemele (tutvuge valuutade tagatisnõuetega). Näiteks kauplemiskonto jäägiga 1000 EUR võimaldab kaubelda valuutapaariga EUR/USD võimendusega 1:500 ja kulla, BRENT ning DJI30 CFD-dega kasutades võimendust 1:200.
  2. Palume enne muudatusi kontrollida enda kauplemiskonto vaba tagatise taset, kuna uus võimendus kohaldatakse ka kõikidele varasemalt avatud positsioonidele. Konkreetne tehingutele rakenduv võimendus sõltub kauplemiskonto jäägist ning valuutade tagatisnõuetest.

Tehingumahud

Mitmete populaarsemate indeksite CFD-de lepingumahud muutuvad väiksemaks, mis muudab antud instrumendid kauplejatele kättesaadavamaks ning võimaldab tehingumahte efektiivsemalt juhtida.

Uued lepingumahud

Tähelepanu:

  1. Avatud positsioonide ning edasilükatud tehingukorralduste lepingumahud ülaltoodud instrumentidega kohandatakse uute lepingumahtudega esmaspäevasel turu avanemisel 28.märtsil. Näiteks kui reedel, 25.märtsil sessiooni sulgemisel jäi avatuks SP500 tehing mahuga 1 lott, korrigeeritakse esmaspäevasel turu avanemisel tehingumahuks vastavalt tabelile 25.0 lotti.
  2. Kohandatavad muudatused avatud tehingutele ning ootel tehingukorraldustele ei mõjuta tehingu nominaalväärtust ega instrumendi punkti väärtust.

Väiksemad kursivahed

Mitmete indeksite- ja toorainete CFD-de kursivahed vähenevad märgatavalt. Väiksemad kursivahed vähendavad kauplemisega seotud kulusid ning muudavad vastavad instrumendid kauplejatele atraktiivsemaks.

Kursivahede vähenemine vastavalt instrumendile

Muudatused kauplemisaegades

Vastavate täienduste elluviimiseks peame tegema muudatusi ka likviidsuspakkujate valikul. Seetõttu uuendame järgnevate instrumentide kauplemissessioonide ajakava.

Kauplemisajad vastavalt instrumendile

Swap-ide muudatused

Likviidsuspakkujate muutumisel peame uuendama ka Swap tasemeid ning tasemete ühikuid.

Uued swap-id vastavalt instrumendile


Kindlasti plaanime tulevikus veelgi suurendada kaubeldavate CFD-de nimekirja.


Parimate soovidega,

Admiral Markets




Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.