2019 Rahvusliku ühtsuse päev: muudatused kauplemisaegades

November 01, 2019 12:11

Head Kauplejad,


Juhime tähelepanu asjaolule, et esmaspäeval, 4 novembril 2019 ei ole järgmised valuutapaarid seoses Venemaa Rahvusliku ühtsuse päevaga kauplemiseks saadaval:

  • USD/RUB
  • EUR/RUB

Alates 5. novembrist 2019 jätkatakse tavapäraste kauplemisaegadega.

NB! "Normaaltunnid" sõltuvad instrumendist. Täpsemad üksikasjad iga instrumendi kohta leiate meie veebilehelt "Instrumentide Spetsifikatsioonid" alt.

Pange tähele, et avatud positsioonide ja ootel tehingukorralduste hoidmisega pühadeperioodi ajal kaasneb suurem risk. Samuti võivad asjakohased börsid või likviidsuspakkujad osutatud kauplemisaegu muuta; muutused kauplemisaegades võivad samuti mõjutada kohaldatavaid sulgemiseelseid tingimusi. Lisaks võivad sellised perioodid suurendada väiksema likviidsuse tõttu turul kursivahede laienemise tõenäosust.

Kuigi vene rubla ei ole kauplemiseks ajutiselt kättesaadav, on Admiral Marketsil veel lisaks 40+ valuutapaari CFD-d, mis on kauplemiseks saadaval. Leia oma järgmine kauplemisinstrument juba täna!

Parimate soovidega,
Admiral Markets



Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.