30. märtsil 2015 muutub Admiral Markets'is kaubeldavate valuutapaaride nimekiri

Märts 26, 2015 10:26


Lugupeetud kauplejad,

Oktoobris 2014 kasvas märkimisväärselt kaubeldavate valuutapaaride nimekiri Trade.MT4 tüüpi kontol. 2015. aastal on plaanis uuendustega jätkata ning pakkuda klientidele veelgi rohkem uusi ja huvitavaid kauplemisvõimalusi.

Enne järgmise sammu astumist kogusime statistikat hetkel kaubeldavate kauplemisinstrumentide kohta kogu Admiral Markets'i võrgustikust ning selgitasime välja, millised 2014 aasta oktoobris lisandunud instrumendid pakkusid klientidele huvi ja millised mitte.

Lisaks analüüsisime likviidsuspakkujatelt saadud andmeid ning koostasime nimekirja valuutapaaridest, mida pärast 15. jaanuaril toimunud Šveitsi frangi sündmust võib pidada potentsiaalseks riskigrupiks või mille kursivahed ja tagatisnõuded ei ole enam kauplejate jaoks atraktiivsed.

Selle tulemusena otsustasime alates 30. märtsist 2015 teha järgnevad muudatused:

  1. Mõned valuutapaarid lisatakse ajutiselt režiimi 'Close Only'1, mistõttu ei ole nende instrumentidega võimalik alates 30.03.2015 enam uusi tehinguid avada. Antud muudatus puudutab peamiselt Šveitsi frangiga seotud valuutapaare, mille tagatisnõuded on 10 korda suuremad kui teistel valuutapaaridel.
  2. Kõige väiksema tehinguaktiivsusega valuutapaarid, mille likviidsus on piiratud ning mis võivad seetõttu olla aluseks kohalike keskpankade poliitikamuutustele, lisatakse jäädavalt režiimi 'Close Only'1.

Järgnevalt toome välja kontode kaupa muudatusi puudutavad valuutapaarid.

1. Muudatused Trade.MT4 kontodel:

1.1. Ajutiselt lisatakase režiimi 'Close Only' järgnevad instrumendid: AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, USDPLN, USDSEK2.

1.2. Jäädavalt lisatakse 'Close Only' režiimi: EURCZK, EURDKK, EURHKD, EURHUF, EURMXN, EURNOK, EURPLN, EURSEK, EURSGD, EURTRY, EURZAR, GBPCZK, GBPDKK, GBPHKD, GBPHUF, GBPMXN, GBPNOK, GBPPLN, GBPSEK, GBPSGD, GBPTRY, GBPZAR, HKDJPY, NOKJPY, NOKSEK, NZDSGD, SGDJPY, USDCZK, USDDKK, USDHKD, USDHUF, USDMXN, USDNOK, USDSGD, USDTRY, USDZAR2.

2. Muudatused Zero.MT4 kontodel:

2.1. Ajutiselt lisatakase režiimi 'Close Only' järgnevad instrumendid: AUDCHF-ECN, CADCHF-ECN, CHFJPY-ECN, EURCHF-ECN, EURNZD-ECN, GBPAUD-ECN, GBPCHF-ECN, GBPNZD-ECN, NZDCHF-ECN.

2.2. Jäädavalt lisatakse 'Close Only' režiimi: EURMXN-ECN, EURTRY-ECN, EURZAR-ECN, GBPTRY-MXN, GBPZAR-ECN, USDCNH-ECN, USDTRY-ECN, USDZAR-ECN.

3. Muudatused Trade.MT5 kontodel:

3.1. Ajutiselt lisatakase režiimi 'Close Only' järgnevad instrumendid: AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, USDPLN, USDSEK.

3.2. Jäädavalt lisatakse 'Close Only' režiimi: EURCZK, EURDKK, EURHUF, EURNOK, EURPLN, EURSEK, EURTRY, GBPSGD, USDCZK, USDDKK, USDHKD, USDHUF, USDMXN, USDNOK, USDSGD, USDTRY, USDZAR.

4. Muudatused Admiral.Classic kontodel:

4.1. Jäädavalt lisatakse 'Close Only' režiimi: AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, USDPLN, USDSEK, EURPLN, USDCZK, USDHUF.

Kõikidel Admiral.Classic konto kasutajatel soovitame tutvuda Trade.MT4 konto eelistatud tingimustega.

Kui soovite avada uue Trade.MT4 tüüpi kauplemiskonto, logige sisse enda profiilile Kaupleja Kabinetis, valige „Ava kauplemiskonto" ning kandke siseülekandega vahendid vanalt kontolt uuele kontole.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Märkused:

1 Režiim 'Close Only' tähendab, et instrumendiga uusi tehinguid enam avada ei saa, kuid saab sulgeda varasemalt avatud positsioone või tühistada ootel tehingukorraldusi.

2

Muudatus puudutab ka instrumente, mis on kaeubeldavad serverites AM-Live ja AM-Live3 ja mille sümboli lõpus on lühend –Pro, näiteks GBPCHF-Pro, EURCHF-Pro jt.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.