6 uut lisavõimalust kauplemiseks platvormil MT4 Supreme

Detsember 15, 2015 17:37

Lugupeetud Kaupleja,

MetaTrader 4 Supreme`ile lisandus 6 uut tasuta tööriista kauplemiseks, kus juba varasemalt oli rohkem kui 60 lisavõimalust, indikaatorit ja ekspertnõustajat.

MetaTrader 4 Supreme lisarakenduse eesmärk on aidata kauplejatel saada väiksema vaevaga suuremat kasu ning viimased uuendused põhinevad ekspertnõustajate ja indikaatorite tehnoloogial.

Admiral Markets Saksamaa juhi Jens Chrzanowski hinnangul on tegu "murranguliste uuendustega", mis on kättesaadavad Admiral Markets`i reaal- ja demokonto omanikele.

"Teil on võimalus jälgida tehingute ajalugu otse graafikul kasutades sisseehitatud Pivot punkte ning täiendatud Renko graafikuid. Lisaks saate kontrollida kellaajal põhinevaid Stop`e ning tehingukorralduste osalist sulgemist Stop`idega. MT4 Supreme on valuutade ja CFD-dega kauplejatele hädavajalik tööriist," sõnas Jens.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.