Äärmuslik volatiilsus turul

Märts 09, 2020 16:14

Lugupeetud kauplejad!

Aktsia- ja naftaturud on viimastel päevadel märkimisväärselt langenud, käivitades äärmuslikud volatiilsuse kaitsemehhanismid ja kooskõlastatud turgudevahelise kauplemise peatamise kõigis maailma silmapaistvamates kauplemiskohtades. Selliste erakorraliste kauplemisseisakute ajal ei suuda finantsteenuste pakkujad, sealhulgas Admiral Markets, toetada oma CFD-toodete reaalajas hinnakujundust, kuni nende aluseks olev võrdlusturg on suletud.

Kuigi kauplejad ootavad turgude vältimatut avanemist, soovime ära mainida, et finantsturud võivad pärast turgude avanemist olla endiselt väga tormilised ja Teie positsioonidele võib rakenduda suurenenud oht:

  • 1) Laienenud kursivahe ja suurem võimalus korralduste tagasilükkamiseks halva likviidsuse tõttu;
  • 2) Turuorderite ja stop-loss korralduste suurenenud libisemine;
  • 3) Ainult tehingute sulgemisrežiim osadele või kõigile meie poolt pakutavatele finantsinstrumentidele;
  • 4) Kauplemise peatamine ja/või muudatused finantsinstrumentide kauplemissessioonides;

Nimetatud meetmed on näited tüüpilistest kahjulikest mõjudest, mis on äärmuslikule volatiilsusele omased. Me jätame endale õiguse kehtestada täiendavaid ajutisi või püsivaid meetmeid ja kauplemispiiranguid, mida võime nimetatud erandlikel asjaoludel vajalikuks pidada.

Samuti soovime ära märkida, et vastavalt asjakohastele tingimustele võib Teid aidata meie negatiivse kontojäägi poliitika. Selline kaitse nõuab aga finantsturgude korrapärast toimimist ja seetõttu ei pruugi see äärmuslikes olukordades Teile kättesaadav olla.

Veenduge, et uuele kauplemisnädalale vastu minnas olete rahul oma positsioonide suurustega. Vajadusel kaaluge finantsturgudega kokkupuute vähendamist või rahastage oma kontot suuremate hinnakõikumiste talumiseks.

Parimate soovidega,
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.