Admiral Markets AS tegevjuht ja finantsdirektor Sergei Bogatenkov pälvis Aasta Üllataja tiitli

Aprill 13, 2018 16:41

Head kauplejad!

Meil on hea meel teatada, et Admiral Markets AS tegevjuht ja finantsdirektor Sergei Bogatenkov on pälvinud Äripäeva ja BIG4 poolt tunnustatud Aasta Üllataja tiitli.

Sergei Bogatenkov valiti parima finantsjuhi nominentide hulka põhjusel, et tema juhtimisel on Admiral Markets AS järjepidevalt kasvatanud rahvusvahelisi tehinguid ning jõuliselt kasvanud. Märkimisväärne on ka Admiral Markets AS-i hiljutine võlakirjaemissioon Nasdaq Tallinna börsil.

BIG4 ja Äripäev valisid Eesti finantsjuhtide seast välja 15 kandidaati. Äripäeva finantsjuht ja konkursi žürii liige Toomas Truuverk tõstis esile kandidaatide väljapaisvaid töötulemusi, olgu nendeks siis mõni suurem äritehing või lihtsalt erakordselt hästi korraldatud finantsorganisatsiooni töö.

Konkursi võitjaks osutus lennuhooldusfirma Magnetic MRO finantsjuht Astrit Viisma-Kass, Sergei Bogatenkovit tunnustati kui Aasta Üllatajat.

"Väga hea, et BIG4 ja Äripäev korraldavad seda konkurssi igal aastal. Palju õnne Astritile peaauhinna võidu puhul, ta on selle ära teeninud! Minule tuli Aasta Üllataja tiitel ootamatult ja mul on selle üle väga hea meel. Admiral Markets on kahtlemata tohutult kasvanud ja kindlasti see nii ka jätkub, tänu meie suurepärasele, asjatundlikule ja pühendunud tiimile. Üksinda suudame teha vähe aga kõik koos väga palju. Aitäh kõigile!"

Rohkem infot konkursi ja võitjate kohta leiate siit.

Parimate soovidega,

Admiral Markets AS

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.