Admiral Markets eemaldab krüptovaluutade hinnavahelepingutelt aegumise

Aprill 09, 2018 18:16


Head Kauplejad!

Kõikide krüptovaluutade CFD positsioone on võimalik piiramatult avatuna hoida ja tehingud ei aegu enam reede õhtul kell 11. Nüüd on võimalus kasutada pikaajalisi strateegiaid ning hoida enda positsioone nii kaua, kui soovite.

Enamgi veel, hiljuti eemaldasime krüptovaluutade CFDga seotud komisjonitasud ja vähendasime finantseerimiskulusid 30% pikkadel positsioonidel ja 10% lühikestel positsioonidel. Võimendus kuni 1:5 ja võimalus igal ajal lühikeseks müüa teeb meie juures kauplemise väga konkurentsivõimeliseks.

Pöörake tähelepanu asjaolule, et kauplemine jätkub senise 24/5 loogika alusel. Me soovime krüptovaluutade hinnavahelepingute kauplemisaega pikendada nädalavahetuseni ja teeme seda esimesel parimal võimalusel. Kuniks parimat lahendust veel praktikas ei eksisteeri, oleme sunnitud rakendama kaitsemehhanisme, et vältida negatiivseid bilansse, mida võivad põhjustada nädalavahetusega tekkinud hinnaerinevused. Bitcoin (BTCUSD) ja Ethereum (ETHUSD) hinnavahelepingud eelsuletakse 22:00 reede õhtul võimendusega 1:2.

Kuna krüptovaluutade CFDde positsioonid on avatud ka nädalavahetustel, hakatakse nüüdsest võtma 3-päeva SWAP tasu reedeti.

Kui soovite rohkem informatsiooni antud tooteid puudutavate uuenduste kohta, jälgige kindlasti meie ettevõtte kodulehel asuvat uudiste sektsiooni.

Parimate soovidega
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.