Admiral Markets Eesti 10 parima eksportööri seas

Oktoober 01, 2019 15:16


Admiral Markets Group AS jõudis EAS-i Ettevõtluse auhinna konkursil aasta eksportööri kategoorias 10 parima hulka. Ettevõtluse auhinna konkurss on riigi kõrgeim tunnustus silmapaistvatele ja edumeelsetele ettevõtetele.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ja Tööandjate Keskliidu eestvedamisel toimub tänavune konkurss juba 19. korda. Esmakordselt esikümne hulka jõudnud Admiral Markets'i tegevjuht Sergei Bogatenkov väljendas säärase eduloo üle heameelt ning ütles, et kuigi ettevõte alustas Eestis tegevust juba 18 aastat tagasi ning Tallinn jääb alatiseks nende kodukontoriks, toimub teenuste müük peamiselt siiski eksportturgudel. „Mul on väga hea meel, et suutsime nii tiheda konkurentsiga kategoorias edukalt teiste ettevõtetega konkureerida ning näitasime, et fintech valdkond on kindlasti praeguse aja üks Eesti tuntuimaid visiitkaarte."

Sergei Bogatenkovi sõnul jätkub 2019. aastal ettevõtte laienemine uutele eksportturgudele ning senisest enam suunatakse tähelepanu lisaks juba olemasolevale tugevale positsioonile Euroopas ka arenevatele turgudele sellest kaugemal. „Kindlasti on põhjust rääkida Eestist kui edukast eksportöörist laiemalt. Ettevõtluse konkurss annab tunnistust, et ettevõtted teevad suuri tegusid väljaspool kodumaal."

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.