Admiral Markets hakkab avaldama tehingute täitmise statistikat

Detsember 28, 2016 10:38

Lugupeetud Kauplejad,

Meil on hea meel tutvustada Teile uut tehingute täitmise statistika lehekülge, kust leiate rohkelt informatsiooni tehingute täitmise kvaliteedi kohta, mis põhineb eelmise kalendriaasta1 kõikide teostatud tehingute statistikal.

See on esimene kord, kui teeme tehingute täitmise informatsiooni kauplejatele kättesaadavaks ning proovime seda teha võimalikult läbipaistval viisil, kus statistikat uuendatakse veebis igakuiselt ja automaatselt.

Sellelt leheküljelt leiate informatsiooni Admiral Marketsi tehingute täitmise kvaliteedi võtmenäitajate kohta:
Keskmine tehingukorralduse täitmise aeg - alates 0.06-st sekundist;
Keskmine hindade libisemine - alates 0.000002 (0.02 FX punkti);
Keskmine hindade libisemine protsendina keskmisest kursivahest - alates 2%;
Ilma hindade libisemiseta teostatud tehingute protsent - kuni 62%;
Positiivse hindade libisemisega teostatud tehingute protsent - kuni 14%;
Negatiivse hindade libisemisega teostatud tehingute protsent - alates 27%;
Tagasilükatud tehingukorralduste protsent - alates 0.0008%2.

Tehingute täitmise statistika leheküljel on enamike kaubeldavate instrumentide kohta kättesaadav täielik statistika koos kirjelduste ja valemitega.

Märkused:
1. Juhime tähelepanu, et hetkel kättesaadav statistika põhineb viimasel aastal enne statistika avaldamise alustamist, näiteks 16.12.15 - 16.12.16. Andmed hõlmavad eelmist täis kalendriaastat alates 1 jaanuar 2016.
2. Tehingute täitmise statistika leheküljel kajastuvad andmed pärinevad kõikide Admiral Markets Group-i ettevõtete poolt töödeldud turutehingutel, mis on teostatud Trade.MT4 tüüpi kontodel. Juhime tähelepanu, et isiklik kauplemiskogemus võib antud numbritest erineda, kuna iga kaupleja personaalne tehingute arv ei pruugi olla statistilises mõttes piisav.

Parimate soovidega,
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.