Admiral Markets hakkab vahendama uudiseid Dow Jones Newswiresilt

Mai 30, 2018 21:02

Head kauplejad!

Meil on hea meel teatada, et tegime oma pakkumist veelgi paremaks - kauplejad ja investorid saavad nüüdsest ligipääsu reaalajas uudistele ja Dow Jonesi analüüsidele, mis on MT4 ja MT5 kauplemisplatvormidel kättesaadavad lisatasudeta.

Dow Jones & Company on üks maailma suurimaid finantsmeediaagentuure, mis on tegutsenud kauem kui 130 aastat ja hetkel kuulub News Corp Holding gruppi (Invest.MT5: NWS, Trade.MT5: #NWS). See ettevõte lõi 1896. aastal Dow Jones Keskmise Tööstusindeksi ja omab nüüd teiste hulgas järgmisi tuntuid meediaettevõtteid: The Wall Street Journal, Barron's, MarketWatch ja Dow Jones Newswires, millega Admiral Markets ennast hiljuti sidus.

Kuna nüüd on meie tootevalikus tuhandeid finantsinstrumente, siis on oluline tuua Teieni kvaliteetseid uudiseid erinevate finantsturgude kohta.

Dow Jones Newswiresi vahendusel jõuab Teieni sadu uudiseid päevas, sealhulgas:

  • 1500 rahvusvahelise ettevõtte uudised reaalajas
  • Päevakommentaarid rahvusvahelistel aktsiaturgudel toimuva kohta
  • Fundamentaalsed analüüsid valuutaturgudelt. Info võla-ja fikseeritud kasumituru kohta
  • Tehnilised analüüsid enim kaubeldavate valuutapaaride kohta
  • Rahapoliitika analüüs ja seda mõjutavad faktorid
  • Uudised ja kommentaarid alus-ja väärismetallide kohta
  • Parimad lood ja ekspertide kommentaarid energeetika valdkonnast
  • Peamised geopoliitised uudised ja sündmused, mis mõjutavad finantsturge
  • Valitsuse muudatused ja eelarvete küsimused
  • Olulisemad uudised krüptovaluutade kohta
  • Parimad lood Dow Jonesi toimetajate poolt

Dow Jones Newswires toob Teieni põhjalikke ülevaateid ettevõtetest, turukommentaare, majandussündmuste infot ja eksperthinnanguid, mis aitavad Teil teha paremaid kauplemis-ja investeerimisotsuseid.

Meie eesmärgiks on pakkuda Teile rohkem Dow Jonesi tooteid ja kauplemistööriistu, et saaksite jälgida majandus-ja korporatiivsündmusi ning palju muud.

Kui Teil tekib küsimusi mistahes teemadel, palun võtke julgesti ühendust meie klienditoega.

P.S. Mõnikord ei piisa standardpaketist… Proovige meie tasuta lisarakendust MetaTrader 4 ja Metatrader 5 platvormidele! Metatrader Supreme Edition on saadaval nii demo-kui reaalkontodele ja see annab ligipääsu enam kui 60-le lisafunktsioonile, mis viivad Teie kauplemise uuele tasemele!

Parimate soovidega

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.