Admiral Markets käivitab uue viitelingi looja partneritele

September 13, 2019 20:40


Admiral Marketsil on hea meel teatada, et meie partnerite portaalis on uus viitelingi looja!

Viitelingi looja volitab meie partnereid looma eri lehekülgedele, toodetele ja keeltele unikaalseid viitelinke ning võimaldab saada ülevaadet selle kohta, kuidas potentsiaalsed kliendid neid lehti näevad. See annab partneritele palju suurema kontrolli klientidele viidatavate kogemuste üle.

Järgnevad mõned meie uue süsteemi eelised:

  • Viitelinkide loomine Admiral Marketsi 11 populaarseima lehe jaoks: Teadke täpselt, mida teie kliendid näevad.
  • Valige sihtrühma jaoks sobivaim keel: Saate suurendada konversioone, suunates kliendid kõige asjakohasemasse veebisisusse.
  • Lingitud maandumislehtede eelvaade: Testige oma viitelinke enne nende saatmist, veendumaks, et enne turunduskampaaniate ilmumist ei esineks vigu.
  • Ainulaadne sildistamine jälgimise eesmärgil: Saate erinevate viitamislinkide eristamiseks ja nende tõhususe jälgimiseks häälestada kordumatud sildid, mis aitavad teil tulevikus veelgi tõhusamaid kampaaniaid luua.

Testige viitelingi loojat partnerite portaalis juba täna!

Miks saada Admiral Marketsi partneriks?

Partnerlus Admiral Marketsiga annab teile võimaluse oma sissetulekuid suurendada või oma äri arendada, lihtsalt kutsudes uusi kauplejaid meiega kauplema! Admiral Marketsi partneriks saamise eeliste hulka kuuluvad:

  • Konkurentsivõimelised komisjonitasud: Valige komisjoni struktuur, mis sobib teile kõige paremini.
  • Mida rohkem teie ettevõte kasvab, seda suuremat komisjonitasu saame pakkuda
  • Läbipaistev ja paindlik makse: võimalus näha, kui palju te olete läbipaistva aruandluse ja maksetega teeninud
  • Usaldusväärse ja maineka maakleri partner: Töötage koos mitmeid auhindu võitnud reguleeritud maakleriga, kes on esindatud rohkem kui kahekümnes riigis.
  • 24/7 juurdepääs Partnerite Portaali: Pääsete oma lehele igal ajal turvaliselt, saades ülevaate töödest, vahendustasudest ja teenitud kasumitest.
  • Tipptasemel turundusmaterjalid: Tulemuste kiirendamiseks kasutage professionaalseid bännereid, tööriistu, voldikuid, e-maili malle, Facebooki kaanepilte ja palju muud.
  • Tugiteenused on saadaval 24 keeles: Meie pühendunud mitmekeelsete spetsialistide meeskond on valmis teid juhendama ja abistama.

Kas olete valmis alustama? Uurige täiendavalt, kuidas saada Admiral Marketsi partneriks juba täna!

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.