Admiral.Markets kontole lisandusid uued instrumendid

September 29, 2015 16:57

Lugupeetud kauplejad,

Meil on hea meel teatada, et tänasest lisandusid Trade.MT4 kauplemiskontole uued instrumendid - hinnavahelepingud (CFD-d) USA ja Saksamaa riigivõlakirjadele, mis avab kauplejatele ukse täiesti uuele finantsturule.

Millega täpsemalt tegu ja kuidas instrumente leida?

Esimene lisandunud instrument kannab MT4 platvormis sümbolit #USTNote ning tegu on hinnavahelepinguga, mille alusvaraks on USA 10-aastane kvartaalne võlakirjafutuur (börsil sümboliga ZN). Antud alusvara on üks likviidsemaid ja enimkaubeldud futuure kogu maailmas ning võlakirjaturg üldisemalt mõjutab USA majandust märksa rohkem kui aktsiaturg.

Teine lisandunud instrument kannab sümbolit #Bund, mis kujutab endast hinnavahelepingut Saksamaa kvartaalsetele võlakirjafutuuridele (Euro-Bund futures, börsil sümboliga FGBL), mis on üheks populaarseimaks instrumendiks Euroopas.

Võlakirjafutuuride CFD-dega kauplemisel kehtib vastavalt tagatismäär:

  • 1% instrumendile #Bund;
  • 2% instrumendile #USTNote.

Juhime tähelepanu:

Lisandunud CFD-d põhinevad futuuridel ning seetõttu ei anna nende ostmine õigust võlakirjade kupongimaksete saamiseks. Küll aga saab müüa instrumente lühikeseks ning seeläbi teenida kasu (või kahju) instrumendi hinnalanguselt.

Rohkem infot futuuride aegumistähtpäevade, hinnavahede ja muude tingimuste kohta leiate instrumentide spetsifikatsioonist.


Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.