Admiral Markets laiendab krüptovaluutade CFD-de nimekirja lisades uue instrumendina Bitcoin Cash`i

August 02, 2017 17:23

Head Kauplejad,

Meil on uudiseid seoses eelneva teavitusega, mis puudutas Bitcoini plokiahelat.

Esiteks, plokiahela "kahvlid" jagunesid! Alates 1. augustist 2017 plokiahelad jagunesid kaheks: Bitcoin (BTC) ja Bitcoin Cash (BCH) - antud plokiahelatel on ühine ajalugu, ent alates eilsest on neil erinev tulevik.

Teiseks, Bitcoini tagatisnõuded, mis muutusid ajutiselt 1:2-le on taastatud 1:5-le. Juhime tähelepanu, et antud muudatused kajastuvad ka teie tagatisnõuete vähenemises, kui omate avatud tehinguid instrumendiga BTCUSD.

Kolmandaks, kuigi antud sündmus ei sarnanenud tavapärasele jagunemisele ja Bitcoini hinnas ei toimunud suuri muudatusi, siis mõned BTC-d krediteeriti vahenduseks. Kõigi nende vahel, kes hoidsid 01. augustil 2017 kell 20:08 EET avatud tehinguid instrumendiga BTCUSD, jagame saadud altcoin`e kõikide vahel proportsionaalselt vastavalt avatud positsioonide väärtusele.

Lõpetuseks, soovime uhkusega esitleda uut krüptovaluutad Bitcoin Cash`i - mis muutus koheselt maailma turuväärtuselt kolmandaks krüptorahaks, edastades Litecoine`i ja Ripple`it.

Uue indsturmendina Trade.MT4 tüüpi kontodel palume Teil tutvuda instrumendi tingimustega:

  1. Sümbol: BCHUSD
  2. Võimendus: 1:5
  3. Keskmine kursivahe, USD: 23
  4. Lepingu maht, BCH: 10
  5. Minimaalne tehingumaht: 0.1 lotti
  6. Maksimaalne tehingumaht: 3 lotti
  7. Komisjonitasud, USD: 0
  8. Swap (pikk positsioon), interest rate: -10%
  9. Swap (lühike positsioon), interest rate: ei kohaldata
  10. 3-päeva swap: Reedel
  11. Minimaalne tagatis, BCH: 2
  12. Minimaalne tagatis riskide maandamisel, BCH: 1
  13. Kauplemise ajad: 24 h, 7 päeva nädalas.

Tulenevalt serveri restardist kell 23:59 EET ei ole BCHUSD kaubeldav 02. augustil 2017 Live2 serveris. Samal ajal on Teil võimalik testida Bitcoin Cash`iga kauplemist Demo2 serveris (tehke parem klõps "Turuvaatlus aknas" ja valige "Näita kõiki", et näha kõiki instrumente).

Endiselt kutsume Teid kauplema ka teiste krüptovaluutadega nagu: Bitcoin (BTCUSD) Ether (ETHUSD), Litecoin (LTCUSD) ja Ripple (XRPUSD).

Lubage meelde tuletada tingimusi krüptovaluutadega kauplemisel:

  1. positsiooni nominaalväärtus krüptovaluutade peale kokku ei tohi ületada 10 000 EUR või selle ekvivalent.
  2. lubatud on ainult pikad positsioonid (võimalik avada ja sulgeda ainult ostupositsioone). Lühikeseks müümine ei ole lubatud, kuna kõik tehingud kaetakse meie poolt börsil.

Töötame järjepidevalt selle nimel, et täiendada krüptovaluutade CFD-de nimekirja ning sellest tulenevalt soovitame Teil kursis olla meie uudistega.

Kui Teil tekib täiendavaid küsimusi, siis võtke ühendust meie klienditoega.

Parimate soovidega,

Admiral Markets



Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.