Admiral Markets täiendab Premium Analytics portaali esiletõstetud kauplemisideedega

Aprill 05, 2020 21:05

Admiral Marketsil on hea meel teatada meie eksklusiivse Premium Analytics portaali täiendusest. Nüüdsest hõlmab see ka kauplemisideid Trading Centralilt!

Admiral Markets Premium Analytics portaal on kõikehõlmav abivahend, mida kauplejad saavad kasutada, et hoida end kursis turu-uudiste, majanduskalendrite, suundumuste ja tehnilise analüüsiga - seda kõike ühes keskes portaalis.

Trading Centrali poolt esiletõstetud ideed, mis on Premium-Analytics portaali kõige uuem täiendus, aitab kauplejatel ja investoritel leida turgudel kauplemisvõimalusi ainulaadse masinõppe abil.

Esiletõstetud ideedega pakutakse sõltumatuid päevasiseseid kauplemisideid, mis on kohandatud iga kaupleja eelistustele. Valiku saab teha näiteks lähtuvalt graafiku ajalisest mõõtmest, hinnamustrist või meelisvaluutast. Esiletõstetud ideede abil on võimalik anda uutele kauplejatele läbipaistev ja informatiivne ülevaade tehnilisest analüüsist. Samal ajal saavad erinevate oskuste ja tasemetega kauplejad võimaluse teha enesekindlamaid ja õigeaegseid kauplemisotsuseid.

Nagu teisedki Premium-Analytics portaali elemendid, võivad kauplejad luua jälgimisnimekirju, et filtreerida ideid ainult nende instrumentidega, mille kauplemisest nad huvitatud on.

Iga esiletõstetud idee pakub ka selgeid kommentaare selle kohta, miks see idee esitati ja mida tähendavad tehnilised sündmused hinnamuutuste jaoks. Tehniliste mustrite uurimine õpetab kauplejatele midagi iga mustri kohta ning lihtsalt nende jälgimine võimaldab igaühel näha, kas ja millises mahus idee tõeks osutus. Nii saate järgmisel korral kindla mustri kohta enesekindla ja kaalutletud otsuse teha.

Enam kui 8000 olemasoleva kauplemisinstrumendi ja lugematute kauplemisvõimalustega silmitsi seistes väheneb tänu esiletõstetud ideede abil müra. Nii on kauplejatel lihtne juurdepääs oma kauplemisstrateegia kõige asjakohasematele võimalustele.

Premium Analytics: Kõikehõlmav kauplemistööriist

Premium Analytics on Admiral Marketsi eksklusiivne analüüsiportaal, mis on kättesaadav kõigile reaalsete- ja demokonto omanikele.

Portaal pakub uudiseid, analüüse, kalendreid ja laiendusi turuliidritelt nagu Dow Jones, Trading Central ja Acuity.

Kuigi kõik Admiral Marketsi kliendid pääsevad Premium Analytics portaali, on mõned boonused, mis kaasnevad omades reaalset kontot.

Reaalse konto võimalused

Demokonto võimalused

  • Üle 850 uudise päevas
  • Majanduskalender
  • Ettevõtete kalender
  • Turu suundumuse vidin
  • Tehniline analüüs
  • Kauplemissignaalid
  • Forexi esiletõstetud ideed
  • Üle 200 erineva uudise päevas

Kiireks juurdepääsuks nendele analüüsifunktsioonidele logige oma Kaupleja Kabinetti.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.