Admiral Markets lansseerib krüptovaluutasid analüüsiva tööriista

Aprill 06, 2018 12:20

Head kauplejad!

Meil on hea meel tutvustada uut tööriista - Krüptovaluuta Bubble-O-Meter. Uhiuus abivahend, mis võimaldab teil võrrelda kõigi praeguste krüptovaluutade ja tokenite väärtust, kohandades hindu pakkumiste ja mahu järgi Bitcoini suhtes. Krüptovaluuta Bubble-O-Meter aitab teil paremini analüüsida meie krüptovaluutade CFD`de aluseks olevat vara.

Kas konkreetne krüptovaluuta on "liiga odav", "liiga kallis", "ülehinnatud" või "alahinnatud"?

Meie uus Bubble-O-Meter aitab teil iseseisvalt vastuseid leida ilma raketiteadust õppimata.

Allikas: Admiral Markets "Krüptovaluuta Bubble-O-Meter"

Kas krüptovaluutasid ümbritseb mull?

Suurem osa krüptovaluutade kauplejaid sisenes turule 2017 aasta teises pooles, kui eelnevalt käivitatud projektid nagu Bitcoin ja Ethererum näisid juba "kallina". Samal ajal on turul tuhandeid "odavamaid" krüptovaluutasid, mis paistavad kauplejatele palju ahvatlevama hinnaga.

Kogenematud kauplejad, kellel puuduvad sageli teadmised majanduse aluspõhimõtetest või plokiahelatehnoloogia toimimisest, kannustab krüptovaluutasid ostma sageli ainult üks mõte - "saan kähku rikkaks". See viib enamasti olukorrani, kus turult ostetakse seda, mis parasjagu tundub populaarsemate krüptovaluutade kõrval odav. Krüptovaluutadega seotud turud on sageli ülehinnatud. See on ka peamine põhjus, miks sadade küptovaluutade hinnad on viimasel ajal kõrgustesse tõusnud. Sellisele hullusele järgnes muidugi tugev korrektsioon.

Meie Bubble-O-Meter rõhutab, et mõned kürptovaluutad, sealhulgas krüptovaluutad, mis kuuluvad kümne kõige suurema turukapitalisatsiooniga valuutade hulka, on Bitconi väärtusega (mis iganes see parasjagu on) võrreldes väga ülehinnatud, isegi kui Bitcoini spekulatiivne väärtus on suhteliselt ebaoluline.

Tahad preaguse küptovaluutaturu kohta rohkem infot? Kasuta meie Bubble-O-Meterit.

Kas Admiral Markets võimaldab krüptovaluutadega kauplemist?

Jah! Admiral Markets pakub praegu kaheksat krüptovaluuta CFD: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Monero and Zcash.

Tuletislepingutega (CFD) kauplemise eeliseks on võimalus kaubelda võimendusega kuni 1:5 ning teil on võimalus minna igal ajal lühikeseks. Puudub risk, et te kaotate häkkimise või inimliku eksituse tõttu kogu oma investeeringu, mis krüptovaluutadesse investeerides võib muide juhtuda.

Proovi krüptovaluutade CFD`ga kauplemist juba täna. Lae alla MetaTarder 5 ja vii oma kauplemine uuele tasemele lisades sellele MetaTrader Supreme lisarakendus. Unikaalne pakett abivahendeid, kuhu kuulub enam kui 60 indikaatorit ja tööriista. Muide, see kõik on tasuta.

Parimate soovidega
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.