Admiral Markets lisas kõige populaarsemale kontotüübile Kesk-Euroopa valuutapaare

Mai 15, 2017 13:06

Hea Kaupleja,

Meil on hea meel teatada, et Trade.MT4 kontodele lisandusid kauplemiseks uued valuutapaarid:

Instrument

Kirjeldus

USDPLN

US Dollar vs Polish Zloty

EURPLN

Euro vs Polish Zloty

USDCZK

US Dollar vs Czech Koruna

EURCZK

Euro vs Czech Koruna

USDRON

US Dollar vs Romanian Leu

Täpsemat informatsiooni lisandunud instrumentide kohta leiate instrumentide spetsifikatsioonist klikates ülaltoodud tabelis soovitud instrumendile. Selleks, et uued instrumendid ilmuksid MetaTrader 4 platvormi instrumentide nimekirja, tehke vasakul "Turuvaatluse" aknas parem hiireklikk ning valige "Näita kõiki".

Antud uuendus on esimene väike samm täiendamaks valuutapaaride, indeksite ja aktsiate CFD-de kauplemisinstrumentide nimekirja Kesk-Euroopa suunal. Loodame, et uued instrumendid saavad kauplejate seas peagi populaarseks.

Arvestades ühe meie juhtiva instrumendi DAX30 CFD populaarsust, plaanime edaspidi pöörata suurt tähelepanu sellele, et pakkuda konkurentsivõimelisi kauplemistingimusi rahvuslikele kauplemisinstrumentidele kõikides riikides, kus tegutseme.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

(Admiral Markets — Parim Forex koolitaja 2016)

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.