Admiral Markets lisab oma pakkumisse USDMXN valuutapaari

Mai 08, 2020 16:13

Head kauplejad!


Teie küsisite ja meie tegime ära - vastuseks üha arvukamatele taotlustele laiendab Admiral Markets oma Forex pakkumist:

  • USD/MXN - USA dollar Mehhiko peeso suhtes

MXN on maailmas likviidsuse poolest kaheksandal kohal. See järgneb USA dollari, euro, Jaapani jeeni ja Briti naela populaarsusele ning selle enim kaubeldud vastasvaluutaks on USA dollar. See täiendus pakub suurepäraseid võimalusi kauplejatele, kes tahavad spekuleerida Kesk-Ameerika turgudel.

Ühtlasi tähendab uuendus seda, et meie Trade.MT5 kontol on nüüd võimalik kaubelda üle 40 valuutapaariga. USD/MXN on kauplemiseks saadaval alates 6. maist 2020 ning sellega kauplemisel tuleb arvestada järgmiste spetsifikatsioonidega:

  • Võimendus: Kuni 1:5
  • Minimaalne lepingu suurus: 0.01 lotti
  • Minimaalne tagatis (1 loti kohta): 20,000 EUR

Arvestades turgude praegust volatiilsust, kontrollige enne kauplemise alustamist kindlasti iga uue instrumendi spetsifikatsiooni ning veenduge, et teil on olemas tugev riskijuhtimisstrateegia.

Te ei ole veel Admiral Marketsi klient? Siis looge endale konto juba täna - alustamiseks klõpsake lihtsalt alltoodud bännerit!

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.