Admiral Markets oli esindatud Fintech Expo Money 20/20 konverentsil

Juuli 06, 2017 11:38

Head Kauplejad,

Admiral Markets oli esindatud Kopenhaagenis Euroopa suurimal FinTech konverentsil Money 20/20. Money 20/20 ühendab maailma tippklassi kogemused Euroopa innovatiivsetest tööstusharudest ning on maksete ja finantsteenuste ökosüsteemi arendamise katalüsaatoriks.

Konverentsi põhiteemaks oli "Raha tulevik". Enamikes ettekannetes arutleti suurematest trendidest, uuematest maksesüsteemide tehnoloogiatest, keerukate protsesside lihtsustamisest jne. Kokkuvõtteks oli konverents tõeline inspiratsioon innovaatlistest ideedest lihtsustamaks tehnilisi küsimusi meie valdkonnas.

Admiral Marketsi esindajad õppisid sellelt konverentsilt palju ning saabusid koju värskete ideedega, kuidas meie teenuseid veelgi arendada. See on vajalik, et suudaksime klientidele pakkuda parimat võimalikku kogemust paralleelselt tänapäeva kõige populaarsemate trendidega. Pakume juba praegu erinevaid maksesüsteeme, sealhulgas "reaalajas" süsteeme oma klientidele või nagu konverentsil kõlanud "vahetuid maksesüsteeme", ütles Jens Chrzanowski, Admiral Markets AS juhatuse liige ja konverentsi külastaja. "Samas on meie äri kiire ja kaasaegne ning see populaarne üritus näitas meile mitmeid uusi lahendusi, mida me võime lähitulevikus kasutama hakata, nt rohkem "vahetuid makseid", mis on kindlasti meie tulevikuplaanides kirjas."


Heade soovidega,

Admiral Markets


(UK Forex Awards, Admiral Markets — Parim koolitaja, 2016)

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.