Admiral Markets pakub tegelikku aktsiaturgu ja 265 instrumenti investeerimiseks

Aprill 05, 2018 19:35


Head Kauplejad,

Meil on hea meel teatada uue pakkumise käivitamisest - Invest.MT5, mis põhineb juhtival MetaTrader 5 platvormil ja mõeldud aktsiaturgudel investeerimiseks.

Selle uue konto turg hõlmab praegu 265 suurima ettevõtte aktsiaid Ühendkuningriigis, USAs ja ELis ning nende eesmärk on lisada lähiaastatel oluliselt rohkem aktsiaid, et pakkuda teile portfelliinvesteeringute võimalust.

Uute aktsiate kohta leiate infot Invest.MT5 konto kohta meie veebisaidi jaotises Instrumentide spetsifikatsioon.

Pakume ka tasuta ajaloolist ja reaalajas turuanalüüsi kõikide aktsiate kohta Invest.MT5 kontol! Investeerimiskonto tasuta!

Tutvustame meie investeerimispakkumist

See käivitamine kujutab endast väikest, kuid sisukat sammu mitmes olulises suunas:

  • esiteks suurendame veelgi juba meie tugevat tootevalikut, pakkudes teile juurdepääsu uutele instrumentide tüüpidele - st tegelikele aktsiatele;
  • teiseks on see strateegiline samm mitme vara pakkumise suunas, mille eesmärgiks on pakkuda aktsiainvestoritele ja kauplejatele suure hulga väärtpabereid;
  • kolmandaks on see konkreetne muutus MetaTrader 5 platvormi edenemisele, mis on selle eelkäija MetaTrader 4 võimsam ja tõhustatud versioon.

Uuendatud Tingimused

Tingimusi on ajakohastatud, et kajastada omakapitali pakkumise pakkumist. Tehtud muudatused (hetkel vaid inglise keeles) on lähenevatel nädalatel on saadaval teistes keeltes, võtke meiega ühendust, kui teil on vaja midagi selgitada.

Meie uue pakkumise kolm põhipunkti

  • Ei mingit võimendust: tõeline aktsiatega kauplemine 1: 1
  • Ei ole lühikeseks müümist: kasum ainult kasvavatelt turgudelt
  • Võimalik pikaajaline investeerimine: teenida dividende ja kasutada neid hoiustamiseks

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Kas teadsite ... Admiral Markets pakub toetust kõikides neljas maailma nurgas? Igatahes, nii see on! Me oleme sulle täiesti sõna otseses mõttes olemas igalpool! Pidage meeles, et Admiral Marketsiga - teete kauplemist ülemaailmselt, me toetame kohapeal. Kui teil on probleeme või soovite meile oma tagasisidet anda või isegi komplimente (!), Võtke kindlasti ühendust!



Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.