Admiral Markets pakub uusi ETF-e ja ETF CFD-sid MetaTrader 5 platvormil

August 02, 2018 16:03

Head kauplejad!

Meil on hea meel teatada, et oleme lisanud uusi ETF-e MetaTrader 5-l kauplemiseks. Lisandusid:

  • 306 uut ETF CFD-d Trade.MT5 kontole;
  • 177 uut ETF-i Invest.MT5 kontole.

Need finantsinstrumendid võimaldavad Teil ligi pääseda erinevatele turgudele ja turusegmentidele mugavalt ja kulusid kokku hoides - Te ei pea ostma üksikuid aktsiaid või muud vara ja iga kord teenustasusid maksma. Meie börsil kaubeldavate fondide osakute (ETF) pakkumine hõlmab nüüd 30 erinevat valdkonda, sealhulgas omakapitali segunemist erinevate piikondade, erineva kapitalisatsiooni taseme ja turusegmendi abil; samuti ETF-e, mis järgivad indekseid, tooraineid, põllumajandust, valuutasid ja fikseeritud tuluga instrumente.

Algselt ei võimaldanud ETF-id kaubelda peaaegu mitte millegagi! Mõned neist instrumentidest (nt. #SPXU, #TQQQ) sisaldavad lisavõimendust, seega on nende tootlus võrreldes järgitava varaga võimendatud.

See täiendus pakub Teile mitmeid kauplemis-ja investeerimisvõimalusi, mis varem ei olnud MetaTrader 5 platvormil saadaval. Siinkohal kasutame võimalust ja kinnitame veelkord meie poolehoidu MT5 platvormile, mis suudab kiirelt täide viia suure hulga finantsinstrumentide tehingud ja ületab sellega oluliselt oma eelkäija - MetaTrader 4 - jõudlust.

Meie Admiral Markets Pro pakkumine on nüüdseks jõustunud ja selle kohaselt on professionaalsetel klientidel kolme esimese kuu jooksul eelisõigus uutele instrumentidele. Kui Te olete hetkel liigitatud tavakliendiks, siis saate ligipääsu uutele instrumentidele peale kolme kuu möödumist.

Palun tutvuge uute instrumentidega täpsemalt meie Instrumentide Spetsifikatsioonist. Küsimuste korral võtke julgesti ühendust!

Mis on börsifondid (ETF-id)?

Börsil kaubeldav fond (ETF - Exchange-traded fund) on väärtpaber, mis järgib indekseid, tooraineid, valuutasid, võlakirju või aktsiaindekseid. Need fondid omavad alusvara ja jagavad omandatud osa osakuteks, mis on kaubeldavad nagu tavalised börsiaktsiad.

Parimate soovidega

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.