Admiral Markets teavitab järjekordsest plokiahela hargnemisest

Oktoober 25, 2017 16:06

Head Kauplejad,

Järjekordne plokiahela "kahvlite" jagunemine leiab aset täna, 24. oktoobril 2017. Sarnaselt Bitcoin Cash`ile toimub Bitcoin hard fork ehk plokiahela hargnemine, mis toob endaga kaasa uue krüptovaluuta - Bitcoin Gold.

Kui blokiahela jagunemise tulemusel peaks tekkima uus virtuaalraha, teostame klientide kontodel proportsionaalsed rahalised korrektsioonid, mis põhinevad vastava virtuaalraha CFD-del, et kajastada korrektselt selle uut väärtust (kuigi me ei ole kohustatud seda tegema).

Kahjuks hetkel ei toeta meie poolt kasutatavad virtuaalrahade börsid instrumenti Bitcoin Gold. Seetõttu ei teki jagunemisel uut väärtust ning me ei saa antud olukorras Bitcoini CFD-dele korrektsioone teha.

Palume Teil pöörata tähelepanu eelseisvale Bitcoin Segwit2X "kahvlile", mis leiab aset 16. novembril 2017. Kuigi me ei saa spekuleerida, kas meie kasutatavad virtuaalrahade börsid seda toetavad, usume siiski, et selleks on suur tõenäosus tulenevalt tuntud kaubamärkidest Coinbase ja Bitfinex, kes on avaldanud toetust B2X "kahvlile".

Soovime kasutada ka võimalust ning teavitada, et oleme jätkuvalt tegemas tööd selle nimel, et pakkuda Teile parimaid võimalikke tingimusi kauplemisel krüptorahade CFD-dega.

Kaitse volatiilsuse eest

"Tugev kahvel" toob endaga kaasa ka suureneva volatiilsuse finantsturgudel ning sellest tulenevalt tuletame meelde, et volatiilsus võib olla nii teie sõber kui ka vaenlane - suurtelt hinnaliikumistelt on võimalus teenida suuremat kasumit ning vales suunas avatud tehingudelt suuremat kahjumit. Admiral Markets aitab vähendada volatiilsusriski finantsturgudel pakkudes klientidele võimalust kaitsta tehingukorraldusi täiendavate seadistustega. Tutvuge lähemalt!

Kahvlid ja redelid

Kui Te ei ole kiindunud "kahvlitesse", siis võib-olla pakuvad Teile huvi hoopis "redelid" (Ladder). MetaTrader Supreme Edition lisarakendus võimaldab seadistada orderite redelit, mis võimaldab päevakauplemise viia uuele tasemele. Riski- ja kasumipiiride seadistamine ei ole samuti olnud kunagi varem nii lihtne. Ootel tehingukorralduse sisestamiseks ostutehingule tuleb lihtsalt klikata sinisel orderiribal soovitud hinnale ning liigutada hiirt üles Take-Profit taseme seadistamiseks ning alla Stop-Lossi määramiseks. MetaTrader Supreme lisarakendus on tasuta kättesaadav nii MetaTrader 4 kui ka hiljuti uuenduskuuri läbinud MetaTrader 5 platvormile.

Hoia end kursis!

Hoia end kursis ettevõtte sündmuste, täiendava informatsiooni ning oluliste muudatustega meie koduleheküljel rubriigis uudised.

Parimate soovidega,

Admiral Markets


Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.