Admiral Markets vähendab indeksite CFD-de minimaalset tehingumahtu

September 05, 2016 15:15

Lugupeetud Kauplejad,

Sellel aastal oleme juba märkimisväärselt muutnud paremaks kauplemistingimusi maailma suurimate aktsiaturuindeksite CFD-dega kauplemiseks:

  1. vähendasime kursivahesid ning tagatisnõudeid
  2. laiendasime instrumentide nimekirja
  3. muutsime kauplemisaegu ning fikseerisime osadel instrumentidel kursivahed kindlateks kellaaegadeks.

Täna oleme astumas järgmist sammu edasi ning pakume klientidele võimalust kaubelda indeksite CFD-dega ka väiksemate tehingumahtudega kui 1 lott.

Mis tänasest muutub?
Nüüdsest saab teha tehinguid ka indeksite CFD-de minilepingutega alates tehingumahust 0.1 lotti instrumentidele:

  1. [DAX30], [DJI30], [SP500] ja [NQ100]
  2. ning teistele peamistele turuindeksitele1,2.

Miks see kasulik on?

  1. Paljudele aktiivsetele CFD-dega kauplejatele on muudatus riskijuhtimise seisukohast oluline, kuna võimaldab oluliselt täpsemalt planeerida kapitalijuhtimist. Näiteks kui avatud 1 lotine DAX30 positsioon on suurendanud jooksvat kontosaldot 10% ning soovite sellest tulenevalt tõsta tehingumahtu samuti 10%, on nüüd võimalik juurde avada DAX30 tehing mahuga 0.1 lotti. Sama põhimõte kehtib ka kahjumliku positsiooni korral, kus 1.0 lotisest tehingust saab sulgeda näiteks 0.1 lotti. Muudatuse tulemusena on indeksite tehingumahuvõimalused märkimisväärselt suuremad - näiteks 0.9 lotti, 1.1 lotti, 1.2 lotti, 2.8 lotti jne.
  2. Väiksemad tehingumahud sobivad hästi ka väikestele kauplemiskontodele. Nüüdsest on indeksid väiksemate summadega kauplejatele sama kättesaadavad nagu valuutaturu instrumendid. Näiteks, uue minimaalse tehingumahuga on tagatised:
  1. EUR/USD (0.01 lotti) 2 EUR, kus ühe punkti väärtus on 10 senti
  2. [DAX30] (0.1 lotti) ümmarguselt 5 EUR, kus ühe indekspunkti väärtus on 10 senti.

Saksamaa DKI hinnangul parim CFD maakler 2016

Admiral Markets UK nimetati Saksamaa DKI Instituudi poolt parimaks CFD-de maakleriks 2016. aastal. Ja nüüd muutus parim veelgi paremaks!

Juhime tähelepanu:

  1. Kui MT4 platvormi uue tellimuse aknas ei ole võimalik tehingumahuks valida 0.1 lotti, palume platvorm sulgeda ning uuesti taaskäivitada
  2. 0.1 lotised minilepingud ei ole kättesaadavad instrumentidele: [JP225], [HSI50], [OBX25].

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.