Admiral Markets valiti parima teenindusega CFD maakleriks 2017

Mai 26, 2017 12:02

Head Kauplejad,

Meil on hea meel teatada, et oleme taaskord saanud uue auhinna Saksamaalt, mille andis välja „The German Institute of Customers (DKI)". CFD maaklerite 2017 aasta uuring võimaldas tunnustada ja esile tuua kauplemisvaldkonna tipptegijaid.

"Meil on hea meel, et lisaks kauplemistingimustele on märgatud ja väärtustatud ka meie teenindust," lausus Admiral Markets'i juhatuse liige Jens Chrzanowski. "Viie tärni vääriline tulemus parima teeninduse kategoorias näitab, et oleme jätkuvalt õigel teel," lisas Jens.

Admiral Markets'ile on see 2017. aastal juba neljas auhind, mis on tulnud Saksamaalt. Aasta esimeses kvartalis valiti Admiral Markets portaali „OnlineBroker-Portal.de" poolt parimaks kategoorias Forex, „Brokerwahl.de" tunnustas ettevõtet teise kohaga. Ajakiri „Focus-Money" hindas Admiral Markets'i 2017 aasta kõige paremaks ja ausamaks CFD maakleriks Saksamaal.

Järvepidev töö ja pingutused kannavad lõpuks alati vilja. Täname omalt poolt kõiki, kes meie poolt hääletasid!

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.