Admiral Markets võimaldab müüa Bitcoini ja Etheri CFD-sid lühikeseks

August 23, 2017 16:50

Head Kauplejad,

Meil on hea meel teatada, et nüüdsest on Teil võimalus Bitcoini ja Etheriumi CFD-sid ka lühikeseks müüa! Lisaks on nendele instrumentidele kättesaadavad Sell Stop ja Sell Limit tehingukorraldused.

Trade.MT4 kontol kauplejad saavad sellest nädalast avada ka positsioone, mis prognoosivad kahe peamise krüptovaluuta hinnalangust.

Juhime tähelepanu, et lühikeseks müümine võimendusega kauplemisel eeldab ka intressimakseid krüptovaluutade börsile, kellelt krüptovaluutat laenatakse. Sellega seonduvad swap tasud on alljärgnevad:

Instrument

Swap-i määr (pikk positsioon, ostutehing)

Swap-i määr (lühike positsioon, müügitehing)

3-päeva swapid

BTCUSD

-10% aastas

-22% aastas

Reedel

ETHUSD

-10% aastas

-44% aastas

Reedel

Kuna krüptorahade hinnaliikumised on olnud väga volatiilsed, on ka swap tasud võrdlemisi kõrged, kuna krüptorahade börsid peavad arvestama suurema määramatusega.

Näiteks Bitcoini hind on USA dollari vastu tõusnud sel aastal ca 1000% ning ületanud ühe untsi kulla väärtuse juba 3,5 kordselt. Ainuüksi alates juuli keskpaigast kuni augusti keskpaigani on hinnatõus olnud 100%.

Lisaks on krüptorahade populaarsust aitanud kasvatada Etherumi Blockchain tehnoloogia. Etheri hind on näidanud käesoleval aastal väga tugevat volatiilsust, kus maksimum on olnud 400 USD ringis ning viie ja poole kuuga on hinnaralli olnud ca 5000%. Viimastel päevadel on kauplemine toimunud 300 USD piirimail.

Hetkel on meie Bitcoini (BTCUSD), Etheri (ETHUSD), Litecoini (LTCUSD), Ripple (XRPUSD) ja Bitcoin Cashi (BCHUSD) CFD-d ühed kõige populaarsemad instrumendid kogu maailmas!

Oleme järkuvalt pühendunud krüptovaluutade kauplemistingimuste arendamisele ning olge valmis edasisteks arenguteks.

Täiendavate küsimuste korral võtke ühendust meie klienditoega.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.