Admiral Markets võitis 2 parima maakleri auhinda

Oktoober 19, 2016 18:26

Head Kauplejad,

Oktoobris jagati Berliinis Expo Börsentag messil auhindu. Admiral Markets UK sai kahes kategoorias auhinna: "Parim Forex Maakler 2016" ja "Parim CFD Maakler 2016".

Üritust korraldas BrokerVergleich.de, kus üle 3000 kliendi hindas finantsmaaklereid erinevates kategooriates. Võitjate valimistel olid peamisteks kriteeriumiteks saadud häälte arv ning žürii hinnang. Viimase puhul keskenduti mitmekülgsele finantsteenindusele – kursivahed ning kulu klienditoele.

Auhind ei peegelda ainult klientide usaldust Admiral Marketsi suhtes, vaid ka kogu ettevõtte tuntust ja head mainet.

"On äärmiselt suur au, et meie tavad ja standardid on leidnud tunnustust klientide ja valdkonna spetsialistide poolt", ütles Admiral Marketsi kõneisikJens Chrzanowski. "Sellised auhinnad motiveerivad meid jätkuvalt arenema ning pakkuma parimat võimalikku kauplemisteenust meie klientidele."

Lugupidamisega

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.