Admiral Marketsis saab nüüd kaubelda ka vase ja 7 põllumajandustoorme CFD-ga

September 10, 2018 14:09

Head kauplejad!

Trade.MT5 konto on saanud täiendust uute toormete CFD-de näol! Alates tänasest saavad professionaalsed kliendid ligipääsu kauplemiseks vase CFD-ga, samuti seitsme põllumajandustoorme CFD-ga: kakao, arabica kohv, robusta kohv, puuvill, apelsinimahl, toorsuhkur ja valge suhkur.

Tavaklientidele on uued instrumendid saadaval paari nädala jooksul peale meiepoolset teavitust. Senikaua on kõik eelpoolmainitud uued instrumendid kõikidele klientidele testimiseks ja tutvumiseks saadaval Trade.MT5 demokontodel.

Uute instrumentidega kauplemisel on järgmised eelised:

  1. Aegumiskuupäev: Puudub. Võtke kasutusele pikaajalised kauplemisstrateegiad ja hoidke positsioone lahti nii kaua, kuni soovite.
  2. Komisjonitasu: Null. Madalad kauplemiskulud: arvestage vaid kursivahede ja päevaste finantskuludega.
  3. Võimendus: Keskmine. Admiral Markets Pro klientidele on põllumajandustoormete CFD-dega kauplemisel võimendus kuni 1:50 ja Vase CFD-le 1:100; tavaklientidele kehtib fikseeritud määr 1:10.
  4. Minimaalne lepingu suurus: Mini. Riskijuhtimise strateegia kõige täpsemaks elluviimiseks kaubelge standardsete lepingute osadega.
  5. Volatiilsus: Väga suur. Nende instrumentidega on põnev kaubelda, kuid palun kaaluge volatiilsuskaitse seadete kasutuselevõtmist nende instrumentidega kaubeldes.

Tutvuge uute instrumentide teiste oluliste kauplemistingimustega toorainete rubriigis meie instrumentide spetsifikatsiooni lehel.

Parimate soovidega
Admiral Markets


Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.