Ajutised muudatused Bitcoini kauplemistingimustes

Juuli 24, 2017 19:50


Head Kauplejad,

Juhime tähelepanu, et seoses Bitcoini plokiahela "kahvlitega", muutub ajutiselt Bitcoini võimendus 1:2-le alates esmaspäevast, 31. juulil 2017 kell 09:00 EEST kuni täpsema selguse saabumiseni seoses "kahvlitega".

Juhime tähelepanu, et uued tagatisnõuded rakenduvad kõikidele BTCUSD avatud positsioonidele ning palume viia kontosaldo vastavusse enne uute tagatisnõuete rakendumist.

Võimenduse vähendamine on oluline, et kaitsta kontosid võimaliku negatiivse kontosaldo tekkimise eest, kuna on võimalik, et "kahvlid" kestavad vähemalt augustikuu lõpuni.

Krüptorahad on uudsed ja endiselt arenevad, seega võib sarnaseid ebaregulaarseid olukordi ette tulla veel. Oleme kohustatud muudatustega kiirelt kohanema, et tagada klientidele parim võimalik kauplemiskogemus ning vähendada riske investeeringutele.

Plokiahela „kahvel" viitab üldjuhul olukorrale projektis, kui sellest hargneb välja järgmine projekt, kopeerides lähtekoodi ja modifitseerides seda järgmise plokiahela moodustamiseks. Bitcoini puhul võib see tähendada, et Bitcoin jaguneb kaheks või rohkemaks uueks krüptorahaks.

Kui selline sündmus toimub ning krüptorahade börsil toimub Bitcoini jagunemine, krediteeritakse uued alamrahad kauplemiskontodele. Küll aga tuleb teadvustada, et sellise nn "splittimise" tulemusena võib Bitcoini hind kukkuda väga lühikese aja jooksul proportsionaalselt või rohkem tänu krüptorahade ahelreaktsioonile ning krüptorahade omanike esmareaktsioonile, kes ei olnud "splittimisest" teadlikud.

Rohkem infot plokiahelate kahvlitest leiate blogipostitusest.

Teiste Admiral Marketsis kaubeldavate krüptorahade nagu Ether (ETHUSD), Litecoin (LTCUSD) ja Ripple (XRPUSD) kauplemistingimused sellel perioodil ei muutu.

Soovitame hoida end pidevalt kursis uute arengutega krüptorahade maastikul ning täiendavate küsimuste korral võtke ühendust meie klienditeenindusega.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.