Alates 01.05.2015 muutuvad Autochartist lisarakenduse kasutustingimused

Aprill 21, 2015 16:35


Juhime tähelepanu, et 1. mail 2015 muutuvad Admiral Markets`i Autochartist lisarakneduse tingimused:

  1. klientidel, kellel on avatud Trade.MT4 reaalkonto, on võimalik MT4 Autochartist lisarakendust või Autochartist veebiversiooni tasuta kasutada ilma ajaliste piiranguteta;
  2. klientidel, kellel on avatud Admiral.Classic reaalkonto, ei ole alates 1. maist 2015 enam võimalik Autochartist lisarakendust kasutada.

Autochartist on kauplemisel kasutatav tööriist, mis analüüsib instrumentide hinnaliikumist ning aitab graafikutelt tuvastada tehnilisi kujundeid ja tasemeid. Rakendust on lihtne ja mugav kasutada ning on seetõttu levinud nii alustavate kui ka edasijõudnud kauplejate seas.

Kui Teil on varasemalt avatud Trade.MT4 reaalkonto ning soovite kasutada Autochartist veebiversiooni või laadida alla MT4 Autochartist lisarakenduse, logige sisse Kaupleja Kabinetti ning valige paremalt rippmenüüst "Admiral.Autochartist".

Kui soovite avada uue Trade.MT4 reaalkonto, logige sisse enda profiilile Kaupleja Kabinetis, valige "Ava kauplemiskonto" ning määrake kontotüübiks "Trade.MT4".



Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.