​Alustage naeratamist, investeerides septembri värskeimasse IPO-sse

September 14, 2019 17:05


Eelmise nädala suurimas IPO-s väljastati 58,5 miljonit SmileDirectClub aktsiat 23 dollariga. Sellega ületati 19-22 dollari suurust vahemikku. See tõstab ettevõtte väärtuse 9 miljardile dollarile, mis on pea kolm korda suurem võrreldes viimase rahastamisvooruga, mis toimus aasta tagasi ning mil ettevõtte väärtuseks hinnati 3,2 miljardit dollarit.

Mis on SmileDirectClub? SmileDirectClub usub, et kõik väärivad naeratust, mida nad armastavad. Kuidas nad seda saavutavad? Pakkudes hammaste sirgendamiseks tooteid ja teenuseid otse lõpptarbijale.

Kui traditsioonilised ortodondid küsivad 5000-8000 dollarit protseduuri eest, siis SmileDirectClub'i tooted jäävad sageli alla 2000 dollari ja võivad klientidele uue naeratuse anda vaid 6-10 kuu jooksul. 2014. aastal asutatud äriühingi müügikäive on kasvanud 622 miljoni dollarini.

Kuidas sellest põnevast võimalusest osa saada?

Admiral Markets pakub kauplejatele võimalust SmileDirectClub`i investeerida Invest.MT5 kaudu.

Invest.MT5 annab kauplejatele võimaluse investeerida 4000+ aktsiasse ja 200+ ETF-i. Need kõik on saadaval maailma populaarseimal kauplemisplatvormil - MetaTrader 5. Siin on vaid mõned Invest.MT5 konto avamise eelised:

  • Investeerige juba täna - minimaalne sissemakse alates kõigest 1 eurost!
  • Investeerimis- ja kauplemisportfellide haldamine ühe Kaupleja Kabineti kaudu
  • Portfelli mitmekesistamine pikaajaliste ja lühiajaliste investeeringutega
  • Potentsiaalse passiivse tulu loomine dividende maksvate aktsiatega
  • Komisjonitasud alates 0,01 USA dollarit aktsia kohta, minimaalne tehingutasu USA aktsiate puhul vaid 1 USA dollar

Kas olete valmis alustama? Invest.MT5i konto taotlemise alustamiseks logige Kaupleja Kabinetti.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.