La Razón tunnustas Admiral Marketsi Hispaania filiaali tehnoloogiliste uuenduste eest

Detsember 06, 2018 18:53

Admiral Markets UK Ltd Hispaania tiim

Tänu pidevale pühendumusele pakkuda klientidele sujuvat kauplemiskogemust, on Forex ja CFD maakler Admiral Markets UK Ltd tehnoloogiliste uuenduste eest pälvinud tunnustust Hispaania ajalehe La Razón poolt.

Admiral Markets pälvis auhinnad Parim Rahvusvaheline Online Maakler ja Parim Online Kauplemisplatvorm, mis tunnustavad finantssektori tehnoloogilisi uuendusi.

"Kuna kauplemine ja investeerimine võivad uute kauplejate jaoks olla hirmutavad, siis on meie eesmärk pakkuda lihtsat kasutajasõbralikku kauplemisplatvormi, mida võivad ka algajad kasutada kauplemise alustamiseks," ütles Juan Enrique Cadiñanos, Admiral Markets UK Ltd Hispaania kontori Hub Manager. "Oleme uhked, et meie pingutusi on tunnustatud nende La Razóni auhindadega."

Admiral Markets ja tehnoloogilised uuendused

Admiral Markets pakub CFD kauplemiseks maailma populaarseimaid kauplemisplatvorme MetaTrader 4 ja MetaTrader 5. Need platvormid pakuvad kauplejatele ja investoritele täiustatud kauplemistehingute kaudu ligipääsu tuhandetele finantsturgudele kiires, turvalises ja usaldusväärses keskkonnas.

Selleks, et oma klientidele võimaldada parimat kauplemiskogemust, pakub Admiral Markets ka eksklusiivset lisarakendust MetaTrader Supreme Edition, mis on kõikidele Admiral Marketsi klientidele tasuta. MetaTrader Supreme Edition sisaldab parimate kauplemistulemuste saavutamiseks palju täiustatud funktsioone:

  • Indikaatorite pakett enam kui 15 indikaatoriga kauplemise efektiivsemaks muutmiseks
  • Global opinion widget turu sentimendi hindamiseks
  • Mini Terminal ja Trade Terminal kauplemise juhtimise tõhusamaks muutmiseks
  • Tick Chart Trader lihtsamaks graafikumuutuste analüüsimiseks ja parima sisenemis- või väljumistaseme leidmiseks
  • Reaalajas turu-uudised, et mitte jääda ilma heast kauplemisvõimalusest
  • Kauplemise simulator uute kauplemisstrateegiate katsetamiseks
  • Mini graafikud, mis võimaldavad näha korraga mitmeid ajagraafikuid ja graafikutüüpe

Admiral Marketsi tehnoloogilise innovatsiooni alla võib lugeda ka veebipõhise finantsväljaõppe pakkumist. Tasuta kursused, veebikoolitused ja artiklid on kättesaadavad klientidele, kes soovivad kauplemisel edu saavutada. Nagu Cadiñanos ütles intervjuus La Razónile, "Mis puudutab kauplemist, siis Admiral Marketsis me seame olulisele kohale koolitamise ning õpetame, kuidas luua täpset ja asjakohast kauplemisplaani."

The Second Innovation and Technology Awards

Juan Enrique Cadiñanos, Admiral Marketsi Spain Hub Manager koos Francisco Marhuenda ja Rafael Van Griekeniga

La Razón, suuruselt neljas Hispaanias väljaantav ajaleht, hakkas innovatsiooni ja tehnoloogia auhindu jagama 2017. aastal, olles teadlik tehnoloogia olulisusest tänapäeval. Auhindade jagamise eesmärk on tunnustada ettevõtete ja professionaalide panust digitaalsesse arengusse, ressursside tõhusat kasutamist ja järjepidevat igapäevaste toodete ja teenuste paremaks muutmist.

Parim Rahvusvaheline Online Maakler ja Parim Online Kauplemisplatvorm auhinnad andis Admiral Marketsi tiimile üle La Razóni juhataja Francisco Marhuenda ja Rafael Van Grieken, Madriidi haridus-ja teadusminister.

Üritusel toimunud kõnes väljendas Marhuenda tänu mitte ainult võitjatele, vaid ka "kõikidele, kes pühenduvad ja panustavad teadusele ja innovatsioonile, selleks et asjad, mis varem olid mõeldamatud, muutuksid reaalsuseks."

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.