Brexiti mõju Euroopa kauplejatele Admiral Markets UK Ltd all

Jaanuar 10, 2019 17:40

Hea kaupleja!

Vastavalt 2016. aasta referendumi hääletusele lahkub Suurbritannia Euroopa Liidust 29. märtsil 2019 kell 23.00.

Suurbritannia ja Euroopa Liidu läbirääkimiste tulemusel sõlmitud Suurbritannia väljaastumisleping sisaldab üleminekuperioodi 2020. aasta lõpuni, mis võib pärast seda pikeneda. Seega ei mõjuta Brexit koheselt EL-i kauplejaid, kes kauplevad Admiral Markets UK Ltd kauplemiskontodel. Admiral Markets UK Ltd jätkab tegutsemist samadel õiguslikel alustel üleminekuperioodi vältel.

Siiski valitseb mõningane ebakindlus selles osas, kas Suurbritannia parlament kiidab väljaastumislepingu heaks.

Kui Suurbritannia peaks Euroopa Liidust lahkuma 29. märtsil ilma leppe heakskiiduta, siis hetkel olemasoleva info põhjal saame EL-i klientide positsioonide kohta öelda järgmist:

  1. Kõik tehingud, mis avatakse Admiral Markets UK Ltd all enne Suurbritannia Euroopa Liidust lahkumist, jäävad kehtima ning võetakse arvesse Admiral Markets UK Ltd poolt.
  2. Kõik kliendid, kes valivad kauplemiseks Admiral Markets UK Ltd, peaksid saama seda teha. Siiski ei kohaldu nendele klientidele kaitsed, mida pakuvad Euroopa Liidu eeskirjad ja määrused, vaid kaitsed, mis tulenevad Suurbritannia õiguslikust ja regulatiivsest raamistikust. Euroopa Liidust lahkumise ajal hakkab Suurbritannia regulatsioon olema kooskõlas EL-is kehtiva raamistikuga.
  3. Teie tavapärane klienditoe kontakt jääb teile kättesaadavaks, et saaksite vajadusel abi küsida.

Hoiame teid kursis Brexiti protsessi käigu ja sellest tulenevate muudatustega, mis mõjutavad teie kauplemist Admiral Markets UK Ltd all.

Üks maailm, globaalsed pakkumised

Admiral Markets UK Ltd kuulub Admiral Marketsi ettevõtete gruppi, mis on online kauplemise ja Investeerimisteenuste pakkuja, kuhu kuulub neli rahvusvahelist ettevõtet.

Kõikide nende ettevõtete üle teostab finantsjärelvalvet vastava riigi ametiasutus ning sellest tulenevalt võivad ettevõtted pakkuda erinevaid tingimusi tagatisnõuetele; erinevaid tooteid ja negatiivset kontojäägi poliitikat.

Nelja ettevõtte hulka kuulub veel kaks Euroopa Liidu poolt reguleeritud ettevõtet ja üks Austraalias tegutsev ettevõte, mille kaudu saab Admiral Markets teenuseid pakkuda, kui Brexiti lepe ei peaks heakskiitu saama.

Admiral Marketsi gruppi kuuluvate ettevõtete klientidel on õigus valida ettevõte, mis pakub nende vajadustele vastavaid parimaid tingimusi. See õigus jääb alles ka peale Suurbritannia lahkumist Euroopa Liidust.

JAH, valik on teie! Vaadake meie pakkumisi siit.

Parimate soovidega
Admiral Markets UK Ltd

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.