Brexit ja teie maakler. Vastused küsimustele

September 05, 2019 23:09

Brexiti kohta käiv viimane uuendus on see, et Briti parlament hääletas 328 poolt- ja 301 vastuhäälega eelnõu poolt, mille eesmärk on takistada Ühendkuningriigil EList 31. oktoobril 2019 kokkuleppeta lahkumast. Teiste sõnadega, selle õigusakti eesmärk on Brexiti toimumise vältimine ilma kokkuleppeta.

Kuigi suurem kindlus kokkuleppe suhtes võib mõnedele inimestele meelerahu anda, mõtlevad paljud ELi kauplejad, kes tegutsevad läbi Ühendkuningriigi maaklerite, et mida see nende jaoks tähendab. Kas kauplemistingimused muutuvad? Mis juhtub nende avatud tehingutega? Kas nad peaksid kaaluma teisi maaklereid?

Kuigi samal ajal kui Ühendkuningriik ja EL peavad läbirääkimisi, võivad lepingu tingimused muutuda, oleme pannud kokku vastused kõige tavapärasematele klientide küsimustele praegu meie käsutuses oleva teabega.

Mis juhtub 31. oktoobril avatud tehingutega?

Kõik tehingud, mida alustate läbi Admiral Marketsi pärast Ühendkuningriigi võimalikku lahkumist EList, jäävad täitmisele kuuluvaks ja neid austatakse Admiral Markets UK poolt täielikult.

Kas kauplejatel on endiselt võimalik hoida oma kontosid Admiral Markets UK Ltd-s?

JAH, kui otsustate pärast Ühendkuningriigi lahkumist EList jätkata kauplemist Admiral Markets UK Ltd-ga, saate seda teha.

Siiski ei saa need kauplejad enam kasu ELi eeskirjade ja määrustega pakutavast kaitsest ning selle asemel saavad nad kasu Ühendkuningriigi õigusraamistikust tulenevast kaitsest. EList lahkumise ajal on Ühendkuningriigi reguleeriv raamistik kooskõlas kogu ELis kehtiva raamistikuga.

Kas Ühendkuningriigi kauplemistingimused erinevad ELi kauplemistingimustest?

Pärast Brexitit käsitletakse Ühendkuningriiki ELi aluslepingute kohaselt eraldi riigina ning seetõttu ei kohaldata ESMA määrusi. Siiski on Ühendkuningriik kehtestanud CFD-de kauplemisele püsivad piirangud, mis peegeldavad ELi reguleerivate asutuste kehtestatud piiranguid.

Kas kauplejad saavad kaubelda teise Admiral Marketsi ettevõtte all?

Admiral Markets UK Ltd on osa Admiral Markets Groupist, mis on juhtiv online kauplemis- ja investeerimisteenuste pakkuja nelja rahvusvahelise ettevõttega. Meie filosoofia on lihtne: üks maailm - üks maakler.

Kõik need äriühingud on reguleeritud ja nende üle teostavad järelevalvet asjakohased riigiasutused ning nad võivad pakkuda erinevaid tingimusi seoses tagatisnõuete, tootepakkumiste ja negatiivse kontojäägi kaitsega.

Nende äriühingute hulka kuuluvad veel kaks ELi reguleeritud äriühingut, mille kaudu saame jätkata teenuste osutamist, kui toimub leppeta Brexit.

Admiral Markets Groupi ettevõtete klientidel on õigus valida ettevõte, mis pakub nende vajaduste jaoks parimaid tingimusi, ning see kehtib ka pärast Ühendkuningriigi EList lahkumist.

Jah, valik on sinu! Vaadake meie tingimusi.

Kuhu saavad kauplejad abi puhul pöörduda?

Klienditoe kontaktid jäävad kättesaadavaks ka pärast Ühendkuningriigi EList lahkumist, nii et teil on alati telefoni, e-posti ja kodulehe reaalajas vestluse kaudu juurdepääs vajalikule abile.

Lisaküsimuste tekkimisel palun võtke meiega ühendust.

Olete uus Admiral Marketsis? Klõpsake allolevat linki, et alustada kauplemist täna!


Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.