Muudatused kauplemistingimustes seoses Brexiti leppe hääletusega Suurbritannia parlamendis

Jaanuar 11, 2019 16:45

Head kauplejad!

Turu ebakindlus on süvenemas seoses eelseisva Brexiti leppe hääletusega Suurbritannia parlamendis. Hääletus toimub teisipäeval, 15. jaanuaril 2019. Selle olukorraga seoses muudame ajutiselt professionaalsete klientide kauplemistingimusi.

Neid muudatusi ei kohaldata tavaklientidele, kes kauplevad võimendusega 1:30 või vähem, samuti jääb tavaklientidele kehtima tingimusteta negatiivse kontojäägi kaitse. Siiski on oluline, et kõik kliendid oleksid erakorraliste turusündmuste ajal ettevaatlikud. Riskijuhtimise nõuandeid jagame selles artiklis allpool.

Muudatused professionaalsetele klientidele

Ajavahemikul 15.01.2019 kell 09:00 (EET) - 16.01.2019 kell 12:00 (EET) vähendame professionaalsete klientide maksimaalset võimenduse määra valitud CFD instrumentidele järgnevalt:

  • 1:200 Forex ja valitud toorained: kõik valuutapaarid (välja arvatud CZK ja RUB paarid) ja KULD, HÕBE, WTI, BRENT, XAUUSD-ECN, XAGUSD-ECN, XAUAUD-ECN;
  • 1:100 indeksitele ja valitud futuuridel põhinevatele instrumentidele: [ASX200], [DAX30], [DJI30], [FTSE100], [NQ100], [SP500]; [AEX25], [CAC40], [HSI50], [IBEX35], [JP225], [MDAX50], [OBX25], [SMI20], [STOXX50], [TECDAX30], #Bund, #USTNote.

Muudetud tagatisnõuded kehtivad kõikidele avatud positsioonidele ja mõjutavad teie praegust tagatise suurust. Palun kontrollige hoolikalt oma konto seisu.

Ajutine muudatus kauplemistingimustes ei mõjuta teiste instrumentide avatud positsioone, mille võimendus on 1:100 või väiksem. Jätame endale õiguse muuta kauplemistingimusi vastavalt turuolukorrale.

Arvestades tõenäosust, et hääletustulemus võib põhjustada ebatavalisi turutingimusi ja/või turuliikumisi/volatiilsust, tuletame professionaalsetele klientidele meelde, et meie negatiivse kontojäägi kaitse ei kohaldu ebatavalistes turutingimustes.

Kuidas riske juhtida turu suure volatiilsuse ajal

Soovitame nii tava- kui professionaalsetel klientidel enne parlamendihääletust üle vaadata ja kohandada sobivale riskitasemele kõik avatud positsioonid nende instrumentidega, mida ajutine muudatus puudutab.

Suurbritannia parlamendi Brexiti hääletusele eelneva ja järgneva ajavahemiku jooksul olge teadlikud suurenenud riskidest:

  • Järsud turuliikumised ja märkimisväärsed hinnavahed (gap) turuhindades, eriti GBP-l põhinevatel CFD-del ja valuutapaaridel GBP-ga
  • Limiteeritud likviidsus, mis võib kaasa tuua suuremad ostu- ja müügihinna vahed, tehingute tagasilükkamised ja hindade libisemised.

Neid riske silmas pidades tasub üle vaadata kõik avatud positsioonid ja teha kindlaks, et sobivad stop-loss korraldused oleksid seadistatud. Stop-lossi seadistusi saate oma kauplemisplatvormil muuta TASUTA igal ajal.

Kaaluge ka, kas te soovite mõned positsioonid sulgeda täielikult või osaliselt; või teha uus kapitali sissemakse oma kauplemiskontole, et luua suurem puhver potentsiaalse volatiilsuse korral.

Pidage meeles, et stop-loss tehingukorraldused on mõeldud positsioonide sulgemise automatiseerimiseks - nad ei garanteeri positsioonist väljumise hinda. Kliendid peaksid olema teadlikud hinnavahest (gap) tingitud kõrgest riskist volatiilsete perioodide ajal. Lisateavet riskijuhtimise võimaluste kohta leiate siit.


Parimate soovidega
Admiral Markets


Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.