Brexit: viimased uudised Sinu kauplemise heaks

Oktoober 30, 2019 23:07

Head Kauplejad,

Nagu meiegi, olete suure tõenäosusega jälginud keerulisi läbirääkimisi, mille eesmärk on võimaldada Ühendkuningriigil Euroopa Liidust võimalikult sujuvalt lahkuda.

Ühendkuningriik ja Euroopa Liit on sõlminud kokkuleppe, mis annab võimaluse üleminekuperioodiks, mis võib kesta kuni 2022. aasta lõpuni. Sel perioodil ei kuuluks Ühendkuningriik enam Euroopa Liitu, kuid kaubanduslikud kokkulepped jäävad muutumatuks.

Kokkuleppe tingimused kiitis Briti parlament põhimõtteliselt heaks, kuid ei kiitnud heaks valitsuse esitatud ajakava lepingu tingimuste põhjalikuks arutamiseks.

Nüüd on väga ebatõenäoline, et leppe tingimused kiidetakse Suurbritannia parlamendi valimistel 12. detsembril 2019 heaks.

Euroopa Ülemkogu kaalub, kas rahuldada taotlus Ühendkuningriigi lahkumiskuupäeva pikendamiseks või mitte.

Donald Tuski esialgne reaktsioon oli positiivne ja kommenteerijad nõustusid üldiselt, et tähtaega tuleks pikendada.

Me usume, et see protsess jätkub ja kahtlemata toob see kaasa üllatusi.

Me oleme võtnud endale kohustuse tagada teenuse järjepidevus oma väärtuslikele klientidele nii oma Ühendkuningriigi kui ka ELi ja Austraalia üksuste kaudu.

Isegi kokkuleppe mittesaavutamise korral võivad kauplejad omal algatusel jätkata kauplemist meie Ühendkuningriigi äriühingu kaudu, kasutades Ühendkuningriigi regulatiivset kaitset, mis on praegu kooskõlas ELi õigusseadusega.

Admiral Markets pakub üleilmse kaubamärgina samasuguseid kaplemistingimusi kogu maailmas, sealhulgas konkureerivaid kursivahesid, turu juhtivat kauplemistarkvara ja kvalifitseeritud klienditeenindust. Üks maailm, üks maakler: Me oleme sinu jaoks olemas, kus iganes sa ka poleks.

Kauplejana on üks tähtsamaid otsuseid, mida peate tegema, õige kauplemispartneri valimine. Need oleme meie.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.