Eesti Vabariik 100!

Veebruar 23, 2018 12:35

2018.aasta on Eestile eriline. See on Eesti ajaloos väga suure tähtsusega, kuna riik tähistab oma iseseisvuse 100. aastapäeva.

Möödub täpselt 100 aastat hetkest, kui Eesti kuulutas 24. veebruaril 1918 end iseseisvaks demokraatlikuks vabariigiks. Tegemist on kahtlemata verstapostiga, millel on suur tähtsus riigi ja selle rahva jaoks.

Sajandi möödumist tähistatakse festivalide ja üritustega mida peetakse üle kogu riigi ning mis on suures osas korraldatud Eesti rahva endi poolt. See on pidupäev kõikidele, kes tunnevad end seotult Eestiga! Ka Admiral Marketsi meeskond tähistab Eesti suursündmust.

Meie ettevõte on uhke, et saame oluliselt panustada Eesti ärikeskkonna edukusse ning kasutada võimalusi, mida see meile pakub. Admiral Markets AS on tegutsenud Eestis alates peakontori asutamisest Tallinnas 2001.aastal, mis on võimaldanud meil laiendada oma tegevust Euroopas ja mujal.

Miks alustada ettevõtte laienemist Eestist? Põhjuseid on palju. Peamine neist aga kindlasti asjaolu, et riik pakub suurepäraseid võimalusi arendada ettevõtlust – olgu see siis väike, keskmine või suur. Eesti on majandusvabaduse edetabelis järjekindlalt väga kõrgelt hinnatud sõbraliku ja pikaajalist väärtust loova ärikeskkonna võimaluste tõttu. Revolutsioonilised e-residentsus ja elektrooniline ärikeskkond võimaldavad meil ja meie klientidel unustada bürokraatia ja keskenduda täielikult oma eesmärkidele ja strateegiatele.

Admiral Markets kuulub finantsmaailma juhtivate investeerimisühingute hulka, pakkudes klientidele suurepäraseid kauplemisvõimalusi Forex ja CFD instrumentidega. Meie klientide huvid on alati esikohal kõigis meie tegemistes. Veendume alati, et meie meeskond käiks kiiresti kaasas uute arengutega, mis võiksid mõjutada meie teenust.

Me tähistame koos sinuga!

Head vabariigi aastapäeva, Eesti!

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.