Muudatused kauplemisaegades seoses Hiina uusaastapühadega

Veebruar 01, 2019 16:48

Head kauplejad!

Juhime tähelepanu, et seoses lähenevate Hiina uusaastapühadega on [HSI50] - Hang Seng indeksi CFD kauplemisgraafikus ajutised muudatused. Mainitud indeksi CFD-ga ei saa kaubelda ajavahemikul 5. - 7. veebruar 2019.

Soovite siiski Hiina uusaastapühade perioodil kaubelda? JAH, te saate seda teha Admiral Marketsis! Pakume ligi 20 indeksi CFD-d, sealhulgas DAX30, DJI30, FTSE100 ja ASX200 - kõikide nende indeksitega saab pühadeperioodi ajal kaubelda tavalistel kauplemisaegadel.

Pakutavate indeksite CFD-de ja kursivahede kohta leiate infot siit.

NB "Tavalised kauplemisajad" võivad vastavalt instrumendile erineda. Iga instrumendi täpsed kauplemisajad leiate instrumentide spetsifikatsioonist.

Juhime tähelepanu, et avatud ja ootel positsioonide säilitamisega pühade ajal kaasneb tavapärasest kõrgem risk. Kauplemisajad võivad muutuda olenevalt börside või liikviidsuspakkujate tingimustest. Muudatused kauplemisaegades võivad mõjutada ka eelsulgemise tingimusi. Lisaks võivad madala likviidsuse tingimustes olla kursivahed tavapärasest kõrgemad.

Parimate soovidega
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.