Investeerige globaalsesse pilveplatvormi läbi Admiral.Investi

September 16, 2019 22:27

Pilveplatvorm Cloudflare muutus eelmisel nädalal avalikuks - avalikul pakkumisel on 35 miljonit aktsiat!

Cloudfare'i ülesanne on ehitada paremat internetti. Selle saavutamiseks on ta loonud ülemaailmse pilveplatvormi, mis pakub võrguteenuseid ettevõtetele kogu maailmas, suurendades turvalisust, jõudlust ja samal ajal kõrvaldades riistvarakulutusi.

Cloudflare loeb 10% Fortune 1000-st enda olemasolevateks maksvateks klientideks ning aastatel 2016 – 2018 kasvasid tulud enam kui kahekordseks - 84,8 miljonilt dollarilt 192,7 miljoni dollarini. Ettevõte plaanis oma IPO-ga koguda 385 miljonit dollarit (turukapitalisatsioon on 3,5 miljardit dollarit.)

Admiral Marketsi klientide jaoks on hea uudis aga see, et nüüd saate läbi Invest.MT5 konto investeerida sellistesse populaarsetesse IPO-desse nagu Cloudflare, SmileDirectClub, Slack, Uber ja teised.

Saadaval läbi MetaTrader 5, annab Invest.MT5 teile võimaluse investeerida tuhandetesse aktsiatesse ja sadadesse ETF-idesse maailma 15 suurimal börsil.

Siin on vaid mõned eelised, mis kaasnevad investeerimisel Invest.MT5 kontol.

  • Investeerige mõnda maailma populaarseimasse etevõttesse. Invest.MT5 vahendusel on saaval Facebook, Google, Tesla, Netflix ja paljud teised!
  • Komisjonitasud alates 0,01 USA dollarit aktsia kohta, minimaalne tehingutasu USA aktsiate puhul vaid 1 USA dollar.
  • Saage tasuta reaalajas turuandmeid ilma viivitusteta ning ilma lisakuludeta.
  • Looge passiivne sissetulek dividendiaktsiate näol.
  • Kasutage maailmakuulsat MetaTrader 5 kauplemisplatvormi.

Olete valmis alustama? Logige Kaupleja Kabinetti, et alustada oma taotlust Invest.MT5 kontole.



Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.