Jõulud saabuvad varakult Admiral Markets`iga!

November 22, 2017 09:32

Sel aastal jagame jõulukinke juba varakult! Meie uus jõulukampaania - mis kestab 21. novembrist kuni 22. novembrini - annab võimaluse teenida 100% kursivahede tagasimaksetelt! Eelmisel aastal korraldasime samaväärse kampaania ning keskmine tagasimakse kliendi kohta oli 334 eurot.

Kuidas kampaanias osaleda?

Kampaania leheküljelt leiate 15 instrumenti, millega kauplemisel on Teil võimalus teenida kursivahede tagasimaksetelt. Nende seas on nii valuutapaarid kui ka sularaha indeksite- ja toorainete CFD-d.

Kampaanias osalemiseks peate järgima vaid kolme lihtsat sammu:

  1. Valige kuni kolm instrumenti, millega soovite kaubelda ja taodelge kampaanias osalemist;
  2. Oodake, kuni saadame osalust kinnitava emaili ja alustage kauplemist;
  3. Teenige kursivahede tagasimaksetelt!

Palun tutvuge tingimustega kampaania leheküljel!

Kas peate tegema midagi lisaks?

Jah! Kampaanias osalemiseks peate olema registreerunud Kaupleja Kabinetti ning teostama sissemakse oma reaalsele kauplemiskontole. Kui Teil puudub Kaupleja Kabinett ja reaalne kauplemiskonto, siis ärge muretsege - nende avamine on lihtne!

Niisiis… Kõik valuutade, indeksite- või toorainete CFD-dega kauplejad - see kampaania on mõeldud TEILE ja kestab vaid piiratud aja. ALUSTAGE NÜÜD!

Häid jõule!

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.