Kaubelge Austraalia bluechip aktsiaid ja aktsiate CFD-sid koos Admiral Marketsiga

Oktoober 15, 2019 14:34

Admiral Marketsil on hea meel teatada, et meie ülemaailmsed aktsiate pakkumised MetaTraderi platvormil hõlmavad nüüd ka Austraalia turge!

Alates 14. oktoobrist 2019 on Admiral Marketsi klientidel, kes kauplevad MetaTrader 5 kontodel (Trade.MT5 ja Invest.MT5), juurdepääs Austraalia 200 indeksi kõige populaarsematele turgudele, sealhulgas on:

  • Austraalia suurimad pangad - Commonwealth Bank, Austraalia Pank, Austraalia ja Uus-Meremaa pank Westpac
  • Austraalia tipptelekomid - Telstra, TPG Telecom, Vocus Group
  • Juhtivad kaevandusettevõtted - BHP Group, Alumina, South32 ja Fortescue Metals
  • Suurimad tööstused - Transurban Group, Sydney lennujaam, Brambles Ltd

Ja palju enamat!

Selline tootevaliku laiendamine on meie jaoks väga eriline hetk ning meil on hea meel luua Aasia ja Vaikse ookeani piirkonna klientidele veelgi rohkem väärtust.

Kauple Austraalia aktsiate CFD-dega

Trade.MT5 kauplemiskontoga on võimalik ligi pääseda enam kui 4000 maailma suurima turu hinnavahelepingutele (CFD-dele) ning alates 14.oktoobrist on see võimalik 157 Austraalia aktsia CFD-ga.

Trade.MT5 kauplemiskontoga saate:

  • Kaubelda valuutapaaride, indeksite, toormete, aktsiate, börsil kaubeldavate fondide (ETF-id) ja krüptovaluutade CFD-dega
  • Nautida madalaid kauplemiskulusid koos madala kursivahe ja komisjonitasuga
  • Kaubelda maailma võimsaima kauplemisplatvormiga - MetaTrader 5. Lisaks saate kasutada Admiral Marketsi eksklusiivset MetaTrader Supreme Edition lisarakendust.
  • Hakake kauplema juba täna, minimaalse sissemaksega kõigest $200.

 

Investeerige Austraalia aktsiatesse

Kui soovite investeerida pikemas perspektiivis, siis nüüd on võimalik investeerida 151 Austraalia aktsiasse läbi Invest.MT5 konto!


Invest.MT5 on loodud pikemaajaliste "osta ja hoia" investeeringute jaoks. Konto sisaldab endas:

  • Võimalust kaubelda 4000+ aktsiat ja 200+ börsil kaubeldavat fondi (ETFid).
  • Madalaid investeerimiskulusid, mille puhul komisjonitasud algavad vaid 0,01 USA dollarist aktsia kohta
  • Admiral Markets Premium Analytics portaali, sealhulgas dividendide kalendrit ja turu-uuringuid Dow Jones Newswiresilt.

Klõpsake allolevale lingile, et alustada investeerimisega juba täna!

 


Hoiatus:

Aktsiate väärtus võib maailmaturgude volatiilsuse tõttu suureneda ja väheneda. See materjal ei sisalda investeerimisnõuandeid, investeerimissoovitusi või pakkumist teha tehinguid finantsinstrumentidega ning seda infot ei tohiks nii ka tõlgendada. Pange tähele, et selline kauplemisanalüüs ei ole usaldusväärne näitaja praeguse või tulevase tootluse kohta, kuna asjaolud võivad aja jooksul muutuda. Enne investeerimisotsuste tegemist peaksite riskidest arusaamiseks küsima nõu sõltumatutelt finantsnõustajatelt.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.